Αισιόδοξος ο Σπυρίδωνας : «Θα ανοίξουμε-Tην χρειάζεται ο κόσμος την διασκέδαση»

Ο επιχειρηματίας του North Live Stage. Νίκος Σπυρίδωνας

Συνέχεια έδωσε το tsipasblog.gr, στην επικοινωνία με τους επιχειρηματίες της νύχτας. Μετά τον Γιάννη Μωράκη, η πάσα δόθηκε στον Νίκο Σπυρίδωνα, για να μας “αποκαλύψει” τα σχέδια του, σε συνάρτηση πάντα με την εξέλιξη της πανδημίας. Αφορμή, βέβαια, στάθηκε μια φωτογραφία που “ανέβασε” στον λογαριασμό του στο facebook, από το νυχτερινό του κέντρο, το North Live Stage, στην οποία είχε γράψει “Ετοιμαζόμαστε….!!

Για αυτό, μας είπε : “Ανακαινίζω το North και περιμένω την άδεια για το δίπλα, το καλοκαιρινό χώρο, που ετοιμάζω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην ερώτηση “Αν η κυβέρνηση το επιτρέψει, το σκέφτεται να ανοίξει καλοκαίρι, το North”, απάντησε: “Μια και καλή Σεπτέμβριο, αλλά κάνω ανακαίνιση, γιατί μάλλον θα ανακοινώσει άνοιγμα προς τα μέσα με τέλη Ιουνίου. Οπότε, θέλω από τώρα να είμαι έτοιμος για την επόμενη μέρα”.

Τέλος, ελπιδοφόρες προβλέψεις για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού έκανε ο Νίκος Σπυρίδωνας , λέγοντας πως : “Θα πάμε καλά και θα ανοίξουμε. Είμαστε και εμείς μέσα στη κοινωνία και την χρειάζεται ο κόσμος την διασκέδαση. Το καλό είναι ότι έχουμε 4 μήνες μπροστά, ενώ θα έχει ήδη προηγηθεί το άνοιγμα των καταστημάτων, σχεδόν όλων”.

Διαβάστε επίσης : Νύχτα- Άρση των μέτρων: Η πιθανή ημερομηνία που εξετάζει η κυβέρνηση

 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.