Το χοντρό παιχνίδι, στο παρασκήνιο, με το Διογένης Studio

Το χοντρό παιχνίδι, στο παρασκήνιο, με το Διογένης Studio

Στο παρασκήνιο φούντωσαν οι φήμες. Ενώ στην επιφάνεια κυριαρχεί η συνηθισμένη μεταγραφολογία για την ασυνήθιστη επόμενη μέρα, που- πάντα σε συνάρτηση με τις ορέξεις του νέου κορονοϊου- φέρνει ένα εντελώς καινούργιο κοινό, στους ναούς της καψούρας, κάποιοι παίκτες κάνουν χοντρό παιχνίδι, σαν να έχουν δώσει κάποιο υπόγειο σύνθημα αργά τις νύχτες, ότι είναι ώρα να πατήσουν το γκάζι. Και είναι τύποι που δεν χρειάζεται να πάρουν τζούρα από νταλγκά με αστερόσκονη, αφού πριν γίνουν μεγάλοι, γνώρισαν και την «κάτω νύχτα», όπως έγραψε ένας ποιητής.

Μάλιστα, κάποιος από αυτούς, πηγαίνει για τα πάρα πολλά, αφού στις νυχτερινές συζητήσεις εκστομίζεται, πως, τελικά, τα κατάφερε και μίσθωσε και το Διογένης Studio. Το ιστορικό νυχτερινό κέντρο, στη συμβολή των λεωφόρων Συγγρού & Αμφιθέας, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1200 άτομα. Και λέγεται ότι έχει ήδη έτοιμο το σχήμα, για να κατέβουν οι πολλοί να το δουν, να φωτιστούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ανανεώνεται και πάλι, για τον Οικονομόπουλο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.