Mr Χρυσός στο tsipasblog.gr : «Ειδικότητα μου η κρίση»

Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς

Ριχάρδος, ο βασιλιάς του χρυσού και των ενεχυροδανειστηρίων, με το όνομα. Τον είπαν έτσι, διότι η αλυσίδα των καταστημάτων του, σε αυτούς τους τομείς, είναι η μεγαλύτερη, μακράν, στην Ελλάδα. Με σημαντική, επίσης, παρουσία και στο εξωτερικό. Για να φτάσει έως εδώ, βέβαια, στην κορυφή του Έβερεστ, χρειάστηκε να κινηθεί στοχευμένα, δυναμικά και επώνυμα, με αποτέλεσμα να ξεχωρίσει από τα εκατοντάδες “αγοράζω χρυσό”, που ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια στις αρχές της δεκαετίας.

Ο Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς, όπως είναι το πλήρες του όνομα, πέρασε και στο γήπεδο της νύχτας, αγοράζοντας το Club 22, τον περασμένο χειμώνα. Κάτι που το είχε πρωτογράψει το tsipasblog.gr και μάλλον ο ίδιος το θυμάται. Αφού παρότι πολύ δύσκολα τον βρίσκεις, σ’ εμάς έκανε ευχαρίστως μια εξαίρεση, για να μας πει τα εξής :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Πιστεύω πως όταν η νύχτα ξανανοίξει, υπόσχεται περισσότερα κέρδη, άσχετα με τις μισές θέσεις, αλλά με την προϋπόθεση ότι τα πρώτα τραγουδιστικά ονόματα θα παίξουν με πολύ χαμηλότερα μεροκάματα. Γνωρίζετε ότι η κρίση γενικά είναι η ειδικότητα μου και θεωρώ ότι και αυτή θα γεννήσει τεράστιες ευκαιρίες και επανεκκίνηση της οικονομίας”.

Διαβάστε επίσης : Ο Ριχάρδος τα δίνει όλα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.