Ο Ριχάρδος τα δίνει όλα

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Ριχάρδος Δημήτρης Μυλωνάς, όπως είναι το πλήρες όνομά του, βάζει «φωτιά» στη νύχτα της Αθήνας, αγοράζοντας για πολλά χρόνια το ιστορικό Club 22, αλλά και το διπλανό Central, με ποσό – ρεκόρ σε δημοπρασία.

Τι να τον κάνεις τον ιστορικό τίτλο, σε εποχή που η νύχτα πεθαίνει; Τέλος πάντων, δεν είναι δική μας δουλειά, άλλα δική του. Στο σχήμα που “ανέβασε”, τον Δεκέμβριο 2019, δεν περίμενε να δει το ταμείο το πρωί, για να τους πληρώσει. Τους προπλήρωνε τραπεζικός από την αρχή της βδομάδας. Μετά κατεβάζει ρολά και κάποιοι είπαν πως και πολύ άντεξε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όμως, ο “βασιλιάς του χρυσού”, όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, δεν επιβεβαίωσε τις προβλέψεις τους, αλλά τις δικές του προβλέψεις. Που λένε ότι έχει πολλά στην άκρη, πολύ μεγάλη καβάτζα, πολλά εκατομμυριάκια, τα οποία δεν μετριούνται, και για αυτό δεν θα το βάλει εύκολα κάτω. Κατά ένα χρόνο πιο “‘ώριμος” στη νύχτα, και έχοντας κάνει τις αλλαγές, τις επιδιορθώσεις στο μηχανισμό των συνεργατών του. Οι αυλικοί πάνε κι έρχονται, αλλάζουν ομάδες, σήμερα α’ αυτήν, αύριο στην άλλη. Αλλά τέλος πάντων, ο χοντροπαίκτης στην Ελλάδα, όχι μόνο στο χρυσό, αλλά και σε πολλές άλλες δουλειές, απλώνει τις ακτίνες του σε δύο μεριές. Στη “ναυαρχίδα” του, το Club 22, που για εκεί, μάλλον θα βάλει Λευτέρη Πανταζή και μελετάει ακόμη με ποιους άλλους, και το κολλητό Central 22. Οι πληροφορίες λένε πως θα τα δώσει όλα, για να το μετατρέψει σε ένα κλάμπ, που θα κατακτήσει τίτλους και θα μιλάνε όλοι για αυτό.

Προσεχώς περισσότερα.

-Η φωτογραφία είναι από την συνάντηση γνωριμίας μας, που είχαμε το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης, στο κεντρικό κατάστημα του, στην Πατησίων.

Διαβάστε επίσης : Ο Ριχάρδος και οι Μενιδιάτηδες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.