Αυτοκίνηση στην επιστροφή, πέτυχε και συνεχίζει

Μία φορά κι ένα καιρό…, stop! Πάλι από την αρχή, πάμε… Θα ακούσουμε κανά παραμυθάκι; Όχι, βέβαια… Τότε γιατί το ξεκινάς, όπως ο παππούς όταν λέει μια φανταστική ιστοριούλα στον εγγονό του; Παραμύθι, ξεπαραμύθι, δώσε βάση στην ιστορία… Πάμε…

Αυτοκίνηση στην Κηφισιά. Η επιστροφή του, ήταν πολύ καλή, ακριβώς ποιοτική, είχε ενδιαφέρον. Με ρυθμό γρήγορο και αιφνιδιαστικό, όχι το αργό, το στάσιμο, το προβλέψιμο που σε κουράζει. Kαι κράτησε τον κόσμο και μάλιστα ..όρθιο. Μέχρι να σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής, δεν έφυγε κανείς. Πως να χάσεις τον θεά Καίτη Γαρμπή, πως να χάσεις τον μοναδικό Χρήστο Μενιδιάτη. Σε μεγάλα κέφια, δηλαδή. Το πιθανότερο, θα έχανες εσύ, αν τους έχανες. Έγινε και το φανταστικό άλλο. 90-10, η αναλογία στις γυναίκες και τους άντρες, ικανό να σε στείλει στο παράδεισο, καιρό έχω να το δω αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμπέρασμα : Η πρώτη μάχη κερδήθηκε.. Όχι όμως και ο πόλεμος. Πότε θα κερδηθεί; Και με ποιο τρόπο; Με ακόμη μια κερδισμένη μάχη, σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτοκίνηση λοιπόν, συνεχίζουμε.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: +306945253734
▪️Καίτη Γαρμπή
▪️Χρήστος Μενιδιάτης
▪️Alcatrash
▪️Δημήτρης Σχοινάς

Διαβάστε επίσης : Αυτοκίνηση 81: Ο ίδιος πανικός από 12.3

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.