Αυτά βλέπει ο Μπερτάκης και τα παίζει όλα για όλα με Αργυρό

Δεν είναι ούφο, εξωγήινος, κάποιος από το διάστημα. Όχι, ρε! Θα μπορούσε όμως και άνετα, θα το σκεπτόμουν. Γιατί έτσι όπως κυκλοφορεί, εδώ στη γη, με την τραγουδιστική ζωή του. Έχουν πάθει την πλάκα τους όλοι, έχουν μαρμαρώσει, αυτός είναι αλλού, λένε. Δεν τα ‘βγαλα από το μυαλό μου.

Μια από τα ίδια και στην χθεσινή του συναυλία στην Πάτρα. Ήμουν με κολλητούς φίλους, και τον είδα. Ένας Κωνσταντίνος Αργυρός, με το οπτικοακουστικό υπερθέαμα που μας παρουσίασε, με τους συνεργάτες του, ήταν απλά να τον χαζεύεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Νομίζω τώρα κατάλαβαν όλοι, τον Κώστα Μπερτάκη, που πρόλαβε όποιον έκανε σκέψεις να νταραβεριστεί μαζί του. Διαστημικός ο Αργυρός; Ε, διαστημικό θα γίνει και το Teatro. To διαβάσατε στο Tsipas Blog. Είναι η φυσική εξέλιξη της ιστορίας.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για καραμπινάτη πανέξυπνη επένδυση. Πανέξυπνη; Μα πως ; Στη σημερινή νύχτα, οι περισσότεροι υποφέρουν και αρκετοί γνωστοί σου, έχουν ήδη πεθάνει. Μη βιάζεσαι, δεν αυτοκτονείς, δεν είσαι τρελός. Βάζεις απίστευτα πολλά φράκα, στη δουλειά σου. Γιατί εσύ θα τα πάρεις πίσω, γιατί δεν έχεις φυσιολογικό τραγουδιστή. Εχεις τον “αστροναύτη” Αργυρό. Μιλάμε για επιχειρήματα, που αντλούμε από την απλή λογική..

Ελάτε να σας… δείξουμε, το κατάμεστο γήπεδο της Παναχαϊκής :

Διαβάστε επίσης : Μεγάλη φωτιά στην Αθήνα, ξέσπασε χθες το βράδυ – Ξεκίνησε από τη Νίκαια, από το Κατράκειο θέατρο – Ένας Πατρινός, ο Νίκος Οικονομόπουλος την έβαλε…Να ονομάσουμε ένα μεγάλο κεντρικό δρόμο στη Πάτρα, με το όνομα του, για να ανέβει η αξία της παρατημένης πόλης, να πάμε ένα level παραπάνω

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.