Μεγάλε, τεράστιε Μπερτάκη, τι θα τους φτιάξεις πάλι !

Φόρα παρτίδα, καραμπινάτα το δηλώνω. O Μπερτάκης δεν είναι γήινος. Δεν μπορεί να χαρακτηρίσεις τη επιχειρηματική του πορεία, στην νυχτερινή διασκέδαση αποκλειστικά και μόνο, καθημερινή, συνηθισμένη. Όχι δεν μπορείς να πεις πως κυκλοφορεί στην πιάτσα του, μονοδιάστατα και με περιορισμούς. Όπως κυκλοφορεί ο τούτος και ο άλλος. Αν το πεις, είσαι ένας ξεφωνημένος ψεύτης. Κάποιος που δεν βλέπει με συμπάθεια και με αντικειμενικότητα αυτόν τον ορίτζιναλ τύπο, τον αυτοδημιούργητο. Από ένα τίποτα έγινε ο μέγας, ο τρανός! Και πολύ δοτικός και φροντιστικός απέναντι στους συνεργάτες του, χωρίς το κοστούμι της ιδεολογίας “Εγώ είμαι ο αρχηγός και δεν ακούω κανέναν. Να πάτε να πνιγείτε εσείς οι δίπλα μου”. Αυτόν τον άνθρωπο θαυμάζω! Που είναι ταγμένος να υπηρετεί ένα όνειρο, ένα σκοπό, που είναι και άνθρωπος.

Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να τα γράψει κανένας. Δύσκολο να τα συλλάβει στη σκέψη του. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν γραφτεί από κανέναν. Ίσως ούτε και από τον κατάλληλο Τσίπα. Φύγαμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βγαίνει στην νυχτερινή δημοσιότητα, η πληροφορία, που λέει πως με ποσό μαμούθ, αγόρασε το ακίνητο, που στεγάζεται το Teatro Athens. Αυτό που τα πάντα όλα σάρωσε με το φετινό σχήμα Αργυρός-Ρουβάς, και θα συνεχίσει και στο επόμενο πρωτάθλημα. Βέβαια. Είμαι, σου λέει, παίκτης. Μεγάλος παίκτης ο Μπερτάκης. Δεν σηκώνει τίποτα άλλο παρά να αγγίξω τον ουρανό. Αυτό θα σημαίνει επίσης πως θα το γκρεμίσει όλο και από την αρχή θα το ξανασηκώσει, πως ότι θυμάσαι, καλό είναι να το ξεχάσεις. Να σας πω μόνο πως η οροφή θα ανέβει κατά 14 μέτρα, πιθανόν και ανοιχτή να γίνει. Και χειμώνα και καλοκαίρι δουλειά, θα επιτρέπει μετά. Η χωρητικότητα θα αυξηθεί, υπερπολυτελείς σουίτες, σιντριβάνια θα κάνουν άφιξη. Και άλλα πολλά σπουδαία, που θα μιλήσουν, όταν θα έρθει η ώρα.

Πήρες πρέφα; Θα δούμε το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία του Μπερτάκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.