Σαν το Markiz δεν έχει!!! Η σύμπραξη που θα συνεχιστεί και το θέμα της πρεμιέρας

Σίγουρα αυτό ήταν το λογικό, το εύλογο, το συνετό… ίσχύς ἐν τῇ ἐνώσει, δηλαδή η ένωση φέρνει τη δύναμη. Μια φράση που λέει πολλά. Πάρα πολλά. Την “γέννησαν” οι αρχαίοι και διαδεδομένη παραμένει μέχρι σήμερα. Ενωμένοι δύο δυνατοί, εε; Δεν νικιούνται με τίποτα. Αυτή είναι η δύναμη της ομάδας.

Καλά καταλάβατε! Δεν θα χωρίσουν, θα συνεχίσουν μαζί, όπως και το περσινό καλοκαίρι. Λέμε για τον Κώστα Μπερτάκη και τον Θεσσαλονικιό Μάρκελο Μουρατίδη. Λέμε για το Markiz experience στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Άρα, θα δούμε και τον Αργυρό, και τον Ρουβά, και τον Οικονομόπουλο, και τον Ιακωβίδη, και την Ζευγαρά. Καλλιτέχνες που εξουσιάζει ο Μπερτάκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από το ένα, πάμε στο άλλο, που καμία σύνδεση δεν έχουν. Αποθηκεύεστε την ημερομηνία: Κυριακή 4 Ιουνίου. Τότε ξεκινά το μαγικό καλοκαίρι του Markiz, με Νικηφόρο και Νίνο. Στο Romeo, στην παραλιακή της Αθήνας, τους βλέπουμε.

Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού και η Ματίνα Ζάρα

DJ set @djzafirislogothetidis

𝐑𝐒𝐕: 6985815565

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "MARKIZ EXPERIENCE ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ NINO ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΛΙΟΥ MATINA MATINAZAPA ZAPA ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ RSV:6985815565"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.