«Πλήρωσε» την συνέντευξη που είχε δώσει λίγη ώρα πριν λέγοντας ότι ντρέπεται που ψήφισε Μητσοτάκη! Με ένταλμα που ήταν στα συρτάρια 4 χρόνια και το θυμήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (!) συνέλαβαν τον άλλοτε «άρχοντα της νύχτα» για χρέη

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες μετά την συνέντευξή του  που είχε δώσει ο Αργύρης Παπαγυρόπουλος μιλώντας για την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί αλλά και πως το καθεστώς της ΝΔ, με τα κοράκια της, του βγάζουν το σπίτι σε πλειστηριασμό και η ασφάλεια του χτύπησε την πόρτα παίρνοντας του χειροπέδες. 

Μια υπόθεση που εκκρεμούσε από το 2019. Πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο κρατικός μηχανισμός δεν ασχολήθηκε αφού δεν ήταν άλλωστε και κανένας φονιάς. Η μισή Ελλάδα χρωστάει στην άλλη μισή. Ούτε απατεώνας ήταν για να έχει φάει λεφτά. Όμως τώρα, εντελώς ξαφνικά, άναψε η σπίθα και ο Παπαργυρόπουλος έπρεπε να συλληφθεί, προφανώς για να βάλει μυαλό και να προσέχει τι λέει.

Ο άλλοτε κυρίαρχος στη νυχτερινή διασκέδαση, που είδε τους κόπους μιας ζωής να συντρίβονται, δεν μάσησε τα λόγια του και στη συνέντευξη που έδωσε σε ηλεκτρονική εφημερίδα μίλησε για όλους και για όλα. Οι τράπεζες τον γονάτισαν και τώρα τα «κοράκια», όπως τα αποκαλεί, τα «funds» ,οι εισπρακτικές όπως τις ξέρει ο κόσμος, απειλούν να του πάρουν το σπίτι. . Είπε όμως, μεταξύ άλλων, πως ντρέπεται που ψήφιζε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτό ενόχλησε, ενόχλησε πολύ το καθεστώς Μητσοτάκη.

Πώς είναι δυνατόν όλα αυτά τα χρόνια που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του να μην είχε εκτελεστεί και να ενεργοποιείται έτσι ξαφνικά; Το μέρος διαμονής του μάλιστα είναι γνωστό. Ο άνθρωπος δεν κρυβόταν και δεν κρύφτηκε ποτέ. Όποιος ήθελε να τον βρει ήξερε τη διεύθυνσή του. Προφανώς η κριτική κατά της ΝΔ έχει συνέπειες. Κι έτσι το κράτος – μαφία στέλνει και το μήνυμά του σε όλους τους επίδοξους κατακριτές για να σκεφτούν πολύ καλά τι μπορεί να πάθουν εάν μιλήσουν κατά του Μητσοτάκη και του κόμματος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, αφού η υπόθεση για την οποία συνελήφθη είναι οικονομικής φύσεως και απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες για να ξεμπλέξεις. Εάν ξεμπλέξει βέβαια αφού τα χρήματα δεν βρίσκονται από την μία μέρα στην άλλη.

Και κάτι ακόμα. Η σύλληψη γίνεται την Παρασκευή και ακολουθεί τριήμερο. Αυτοί λοιπόν που έδωσαν την εντολή ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.