2018 έβγαζε το μεροκάματο στην καφετέρια Nalu, 2023 αρχηγός είναι στο πολύ ιστορικό και πολύ καινούργιο Posidonio

Ο Φέρρης πήρε το πρωτάθλημα το περασμένο χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, στην τελευταία φορά που τον είδαμε μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου. Προηγήθηκαν τέσσερις πολύ δυνατές σεζόν στο Romeo Club, το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022. Και πριν από αυτές, 2018, και 2019, τον βλέπαμε κάθε Δευτέρα στο Nalu, επιτυχία λογίζεται κι αυτή. Κι όμως, οι «μεγάλοι» τώρα θεωρούν ισάξιο τον Φέρρη. Ο τραγουδιστής γνωρίζει πως αναίτια δεν σε αγαπάνε οι ”μεγάλοι”.

Γιατί; Είναι προφανής ο λόγος. Επικεφαλής στο πιο ιστορικό νυχτερινό ναό στην Αθήνα..Posidonio λέγεται, με την Ζόζεφιν στην ομάδα του. Αυτός είναι ο λόγος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την Παρασκευή 26 Μάϊου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, φωτισμός και κείμενο που λέει "POSIDONIO"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "美 POSIDONIO"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και κείμενο που λέει "POSIDONIO"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Ξέρω πως πολλοί το περίμεναν. Είναι λογικό, στην νύχτα να το περίμεναν πολλοί. Γιατί έχουν δίκιο. Αν τύχει να περάσεις από την παραλιακή, μόνο μια ματιά να ρίξεις, έξω από το μαγαζί. Μόνο μια ματιά, για να το δικαιολογήσεις. Στο φινάλε, η επιχειρηματικότητα των ανωνύμων εταιρειών στη νυχτερινή διασκέδαση, στο σημερινό τοπίο. Για να πετύχει και να είναι κερδοφόρα. Η δουλειά πρέπει να είναι στη πένα, να είναι ντυμένη με ότι καλύτερο, να έχει πάνω τον ουρανό με το άστρα. Μόνο! Απαραίτητα!

Αυτό βλέπουμε στο νέο Posidonio. Χωρίς να έχω διάθεση για υπερβολές και έλλειψη μέτρου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.