Απίστευτη αποκάλυψη για Τσιμπούρ : «Κάποιος στην Πάτρα, του … έφαγε 13 χιλιάδες » (vid)

Ραφιγκ Τζιμπούρ - Ηλίας Τσίπας

Για τρίτη συναπτή φορά, ο Ηλίας Τσίπας βρέθηκε στο πάνελ του «Όποιον Πάρει η Μπάλα», της διαδικτυακής αθλητικής εκπομπής του Νίκου Κολώνη. Συμπαίκτης του, αυτή τη φορά, χθες δηλαδή το βράδυ, ο Mr PatraGoal, Αποστόλης Νικολόπουλος.

Αφού σχολίασε το πως είδε την Παναχαϊκή με την Δόξα Δράμας, αναπόφευκτα η κουβέντα πήγε και στην παρουσία γρίφος του Ράφιγκ Τσιμπουρ. Για το οποίο, ο δημοσιογράφος και συντονιστής του Tsipas Blog και του Tsipas Radio, είπε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Το ότι έκανε τόσα χιλιόμετρα, να αρθεί από την Αθήνα, να δει απλά τυχαία το ματς, δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο. Πρώτη παρατήρηση αυτή και δεύτερη είναι πως με κάποιον είχε συνεννοηθεί, για να υπάρχει το όνομα του στη λίστα. Άρα, ήταν προγραμματισμένος ο ερχομός του.

Όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, πήγαμε με τον Αποστόλη, να του μιλήσουμε, αλλά ήταν πολύ διστακτικός, δεν ήθελε να πει κάτι. Κουβέντα στη κουβέντα, όμως, τον ρωτάω, αν στο μέλλον, δει ότι οι συνθήκες ευνοούν, θα έκανε πάλι κίνηση, για την Παναχαϊκή. Μου είπε πως είναι μεγάλο καράβι. Βασικά, δεν έδειχνε να έχει την όρεξη, να δώσει το ένα εκατομμύριο, που απαιτεί ο Γιώργος Μπάρλος, από τον οποιανδήποτε, που θέλει να γίνει συμπαίκτης του. Πάντως, Τσιμπούρ-Μπάρλος τα είπαν, πιθανότατα στο πλαίσιο κάποιας μελλοντικής συνεργασίας τους για παίκτες. Το οποίο, βέβαια, εγώ δεν το βλέπω”.

Και η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς, ήρθε όταν ο Ηλίας Τσίπας, είπε πως “Από τι μου είπε, ο Τσιμπούρ, κάποιος τύπος από την Πάτρα, που ασχολείται με την εμπορεία φρούτων, του έχει φάει χρήματα”.

Σε αυτό, να προσθέσουμε νέες πληροφορίες, του tsipasblog.gr, που μιλάνε για 13.000 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε το σχόλιο του Ηλία Τσίπα, κάνοντας κλικ ΕΔΩ (μεταξύ 25:10 – 28:37 λεπτού)

Διαβάστε επίσης : Τζιμπούρ : Διαψεύδει -μέσω του Tsipas Blog- ότι έφαγε «άκυρο» από Παναιγιάλειο- Τι λέει για Παναχαϊκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.