Τζιμπούρ : Διαψεύδει -μέσω του Tsipas Blog- ότι έφαγε «άκυρο» από Παναιγιάλειο- Τι λέει για Παναχαϊκή

Ραφίκ Τζιμπούρ

Με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, επικοινώνησε το tsipasblog.gr, για να τον ρωτήσει, αν ισχύουν ή όχι τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να έκανε κίνηση για την διοικητική εμπλοκή του στον Παναιγιάλειο, ωστόσο έλαβε την αρνητική απάντηση της διοίκησης πρωτοδικείου των «μελανόλευκων».

Η απάντηση του : «Βρέθηκα το Σάββατο στο Αίγιο, είναι αλήθεια. Ο λόγος ήταν για κάποια δουλειά ενός φίλου μου (θέλει να αγοράσει ξενοδοχείο). Και με αφορμή αυτό, είπαμε να κοιτάξουμε και το θέμα της Παναιγιάλειου. Να κοιτάξουμε απλά. Αυτό μόνο. Δεν υπήρξε καμία πρόταση, όπως και καμία απόρριψη της».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ερωτηθείς και για την Παναχαϊκή, αν θα ξανά ζωντάνευε το ενδιαφέρον του, σε περίπτωση, βέβαια, που έβλεπε ότι οι συνθήκες το ζητούν, ο «τρομοκράτης» είπε πως «Ποτέ δεν ξέρεις»

Διαβάστε επίσης : Αντιπρόεδρος Ιωνικού στο Tsipas Radio: «Δικό σας θέμα το θέμα Παπαγεωργίου, ο Τσιριγώτης είναι μόνος του»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.