“Η άφιξη της Bread Factory στη Μιχαλακοπούλου” – Το αποκλειστικό του tsipasblog, με ημερομηνία 16.11.2022, τώρα έπεσε στην αντίληψη του πρωταθλητή στο οικονομικό ρεπορτάζ capital.gr

Ακόμη και τα μεγαλύτερα site στην Ελλάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά, δεν είχαν πάρει χαμπάρι, για την άφιξη της Bread Factory στη Μιχαλακοπούλου. Tο tsipasblog.gr το είχε αποκαλύψει, στις 16 Νοεμβρίου 2022, στο δημοσίευμα αυτό. Κάλιο αργά παρά ποτέ λένε και μήνες αργότερα, ακολούθησε το πολύ έγκυρο Capital.gr, με οικονομικό κυρίως περιεχόμενο. Πρωταθλητής είναι σε αυτό το είδος ρεπορτάζ.

Όπως διαβάσατε και είδατε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την ίδια στιγμή, μία νέα άφιξη σηματοδοτείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο – για κάποιους – ιστορικό και πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου 80 που ανήκει στην Trastor. Σε αυτό το ακίνητο θυμίζουμε ότι στεγαζόταν παλαιότερα ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Το ακίνητο που έχει αποκτήσει η Trastor, θα στεγάσει σύντομα τις ανάγκες μίας ακόμη επιχείρησης από τον τομέα της λιανικής και ειδικότερα από τον κλάδο της εστίασης. Ο λόγος για την Bread Factory, η οποία ετοιμάζει κατάστημα, αντικαθιστώντας τον προϋπάρχοντα χώρο εστίασης που βρισκόταν στο συγκεκριμένο κτίριο μέχρι πρότινος. Η συνολική επιφάνεια του χώρου που μισθώνει πλέον η Bread Factory ανέρχεται σε περίπου 440 τετραγωνικά μέτρα. 

Θυμίζουμε ότι το ισόγειο του κτιρίου της Μιχαλακοπούλου που σύντομα θα λειτουργήσει το κατάστημα της Bread Factory μίσθωνε μέχρι πρότινος από την Trastor το Passaggio, η αλυσίδα καφεστίασης που διατηρεί σημεία και σε περιοχές όπως η Γλυφάδα, η Καλλιθέα, το Παγκράτι, η Θεσσαλονίκη και η Αργυρούπολη. Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή δεν ευδοκίμησε. Θυμίζουμε μάλιστα ότι το Passaggio συνεργάστηκε με τo Etien Pizza Bar που διατηρεί εστιατόριο και στο Νέο Ψυχικό, ωστόσο το σχήμα δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.