Η “ισοπέδωση” του δημάρχου – “σερίφη” Αλίμου, συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή ημέρα! Nα σημειωθεί και αυτή η μαρτυρία, για την πραγματική «Παραλιακή mafia» :”Από το 2014 που είσαι δήμαρχος, με την ίδια ένταση έπαιζαν τα μαγαζιά και πήγαινες και εσύ εκεί και διασκέδαζες! Και σε έχω δει, εγώ προσωπικά, να πηγαίνεις να κανείς γεύματα και να φεύγεις χωρίς να πληρώσεις! Καλά τα είπε ο Κούγιας, ο δήμαρχος, προσπαθεί να κλείσει τα μαγαζιά, για να τα πάρουν οι φίλοι του”!

Η χθεσινή συνέντευξη του “σερίφη” της παραλιακής, μέσα από τη συχνότητα του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μόνο στο ντούκου δεν πέρασε. Αλλά; Όπως αποδείχθηκε, ήταν έμπνευση, που έδωσε το σύνθημα, για να αρχίσει να ξετυλίγεται αυτό το κουβάρι, το καθόλου αθώο. Επιτέλους!

Μόνο τυχαίο δεν είναι που ο γνωστός δικηγόρος της παραλιακής επιχείρησης στον Άλιμο, Αλέξης Κούγιας, στάθηκε στο ότι ο “δήμαρχος τα κάνει όλα αυτά, για να ευνοήσει στενό του φίλο, που …έχει το διπλανό κατάστημα”. Στάθηκε επίσης σε “πολύ μεγάλους κακοποιούς, που βρίσκονται στις φυλακές και οι οποίοι συνδέονται με την ιστορία αυτή”. Και σε άλλα στάθηκε ο κος Κούγιας! Ήρθε καλά διαβασμένος στην ραδιοφωνική μονομαχία (μπορείτε να την ακούστε ΕΔΩ).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος άλλος, καλά διαβασμένος, που έχει πολλούς περισσότερους λόγους, να είναι είναι αηδιασμένος από την υποκριτική στάση του δημάρχου, επανήρθε και τον έβγαλε στη σέντρα ; Ο Δημήτρης Μαυρέλης, διατηρεί μαγαζιά στην παραλιακή. Έγραψε αυτά στο facebook και οι σκέψεις, με κάνουν να θέλω να πηδήξω από το παράθυρο! Τούρκο με κάνουν !

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.