Είναι οριστικό: Επιβεβαιώθηκε το Τσίπας Μπλοκ ! To Bread Factory παίρνει τη θέση του Passaggio στην Μιχαλοπούλου

Σε αυτά που λέει, σε αυτά που γράφει, το tsipasblog.gr, δεν μοιάζει με ηθοποιό, με θιασάρχη, με θεατρώνη, που μπερδεύει τα λόγια του. Άντε να συμβεί μια φορά. Άντε να δεχτούμε τη γκέλα και δεύτερη φορά. Άνθρωποι είμαστε, κάπου ξεχαστήκαμε. Όχι, όμως, κάθε μέρα να λέμε άλλα αντ’ άλλων. Να κατεβάζομε σενάριά, που είναι μόνο στο κεφάλι μας, χιλιόμετρα μακριά από την πραγματικότητα.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το Tsipas Blog είναι σταθερά και συστηματικά στο ότι έγραψε κάτι, έτσι θα είναι, περιμένουμε την επιβεβαίωση. Φοβερό, ε! Τόσες Ιστορίες έχουν μεταδοθεί σε εμάς εδώ. Και όχι στα κανάλια, τα πανελλαδικά. Το ίδιο και στο μέλλον, τζάμπα θα περιμένουν, εμείς θα είμαστε η πηγή. Θα κουραστούν στην «περιγραφή».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο πάγκο ο πρόλογος, στο γήπεδο η ουσία. Το ίδιο συνέβη και με την Ιστορία, που αφορά τις επιχειρήσεις-καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που φέρουν το σήμα Bread Factory, που ξεκίνησαν το 2016, διαθέτουν σήμερα 9 καταστήματα. Που είναι συμφερόντων του κ. Ηλία Πετρόπουλου.

Τι σας είπαμε ; “Ψήνεται” να επεκταθεί προς την Μιχαλακόπουλου, εκεί που παλιότερα ήταν τα γραφεία του ΔΟΛ, μετά αυτό έγινε Passaggio. Αλλά θα αλλάξει και γρήγορα, για τους λόγους, διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Επειδή ξαναρώτησα, από το ψήνεται, πήγε στο έκλεισε η δουλειά. Είναι οριστικό!

Και έτσι, με το καινούργιο πού έρχεται, στο νούμερο 10 Bread Factory, θα φτάσει η σούμα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.