«Ψήνεται» νέο Bread Factory προς Μιχαλακόπουλου

Φαίνεται πως η Αθήνα τα περίμενε χρόνια. Αυτός είναι ο τίτλος της ταινίας. Δεν μπορούσε να έχει άλλον τίτλο… Σε μια ανέμπνευστη αγορά που χτυπήθηκε αλλεπάλληλα από κρίσεις και βίωσε τον απόλυτο κορεσμό με καταστήματα που το ένα είναι ακριβές αντίγραφο του άλλου, τα Bread Factory ανοίγοντας το 2015, μας μύησαν σε μια νέα αγοραστική εμπειρία: αυτή του Food Mall, που περιλαμβάνει αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, εστιατόριο και σούπερ μάρκετ τροφίμων, τα πάντα κάτω από την ίδια, φιλόξενη στέγη.

Μην πούμε λεπτομέρειες, κάποια πράγματα μιλάνε μόνα τους. Όλοι δείχνουν να το καταλαβαίνουν, με πραγματική ποιότητα, που όμως είναι απείρως οικονομική, αφού ο πολύ μεγάλος όγκος παραγωγής συμπιέζει προς τα κάτω τις τιμές. Έτσι είναι. Άλλο πλεονέκτημα στα Bread Factory. Ανοιχτά 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επιχειρηματικό σχέδιο, αριστούργημα. Πλησιάζει το τέλειο, τουλάχιστον έτσι όπως το εισπράττω εγώ. Ταλαντούχο και προχωρημένο, για την εποχή που τα θέλουμε όλα μαζί, αλλά δεν έχουμε την δυνατότητα. Τα καταστήματα, τα συναντάμε : Λεωφ. Μεσογείων 275, Χολαργός, Εθνάρχου Μακαρίου 2, Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισίας 62, Μαρούσι, Ακτή Μιαούλη 25-27, Πειραιάς, Πειραιώς 40, Αθήνα,17ο χλμ Εθνικής Οδού, ΕΟ Αθηνών Κορίνθου, Ασπρόπυργος.

Ακόμη ένα κατάστημα, ίσως να ανοίξει, να προστεθεί ; Και που θα το βρούμε ; Από αυτά που ακούω, μου φαίνεται ότι στην Μιχαλοπούλου (Αθήνα) μόλις το είπε το Tsipas Blog.

Διαβάστε επίσης : Με σφραγίδα Φανιέρου, το δεύτερο κατάστημα «The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger» στην Κύπρο


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.