Αυτό που εμείς ξέραμε πρώτοι, έχει φυσικά σχέση με δύο μάγκες! Τον Ποζίδη και τον Μπερτάκη! Η Ζευγαρά, ο Ρόκκος και η “Πύλη Αξιού”

Όσες πιθανότητες έχει ο άνθρωπος να μην πεθάνει, άλλες τόσες έχει και το tsipasblog.gr να πέσει έξω σε αυτά που γράφει. Να είναι σε άλλον πλανήτη, εκτός τόπου και χρόνου, στην τελική. Μιλάμε για τις κεραίες μας, τις οποίες τις έχουμε απλώσει παντού, πραγματικά παντού, σε όποιο μέρος παίζεται παιχνίδι μεγάλο. Eίναι αδύνατον να είναι βλακείες από το κεφάλι μας.

Διάλογος μπροστά στ’ αυτιά μου, μία ατάκα που άκουσα, πριν λίγες μέρες. Από έναν συμπαθέστατο γεράκο, πάντα με το χαμόγελο στο στόμα, συνταξιούχο δάσκαλο, που όμως, είναι καθημερινά παρών πάνω στις εξελίξεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την ευκαιρία. Από τις 10 Δεκεμβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Αν είδες πως ο Στέλιος Ρόκκος και η Λένα Ζευγαρά, θα έχουνε μια ιδιαίτερη συνεργασία στην Θεσσαλονίκη. Στο μαγαζί που αν πας εκεί, πως λειτουργεί αυτή η ενέργεια; Σε τονώνει, σε εξυψώνει, σε ενισχύει. Φωτιά αρπάζει η μετοχή σου, σε όλους φωνάζει, ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά. Είναι η σειρά σου Αθήνα μετά. Τέτοιο μαγαζί είναι, τέτοιες υποσχέσεις αφήνει, η Πύλη Αξιού.

Τότε να ‘στε σίγουροι, ότι έχει σχέση με Θοδωρή Ποζίδη, ένας μάγκας, και δίκαιος, ένας πραγματικός Ποζίδης, που δεν ήθελε και πολύ να ακούει για νύχτα. Και γιατί να ακούσει, όταν οι δουλειές του είναι μεγάλες και είναι στην ημέρα. Εργοστάσιο την Καβάλα, soupernarket στην Γερμανία και άλλα πολλά κουμαντάρει. Όμως του άλλαξε το σκεπτικό, ένας άλλος δίκαιος και μάγκας. Που σήμερα πολύ πιθανόν, να είναι και είναι, ο μεγαλύτερος παράγοντας, στο πλανήτη με τους τραγουδιστές. Αυτός είναι ο Κώστας Μπερτάκης. Εδώ, στεκόμαστε, βέβαια. Και που σημαίνει, πως στο πιο πέρα, όχι μόνο στο VOGUE, την πήγαν την ένωση δυνάμενων τους, στη Θεσσαλονίκη. Τώρα και στην Πύλη Αξιού!

Διαβαστε ακομα: –Όλοι στην νύκτα της Θεσσαλονίκης, μιλάνε για αυτούς του δύο
Αλλάζει ο χάρτης της νυχτερινής Θεσσαλονίκης! Ο πραγματικά μεγάλος Γιώργος Ποζίδης, ο “διάδοχος” Θοδωρής, με το χαμηλό προφίλ..Που πλέον, που έφυγε ο κορονοϊός, βλέπει πιο ζεστά το έργο μπουζούκια- Το συνεταιριλίκι με τον “ότι πιάνει γίνεται χρυσός” Κώστα Μπεράκη στο Vogue και η πιθανή επέκταση τους


Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.