Αλλάζει ο χάρτης της νυχτερινής Θεσσαλονίκης! Ο πραγματικά μεγάλος Γιώργος Ποζίδης, ο “διάδοχος” Θοδωρής, με το χαμηλό προφίλ..Που πλέον, που έφυγε ο κορονοϊός, βλέπει πιο ζεστά το έργο μπουζούκια- Το συνεταιριλίκι με τον “ότι πιάνει γίνεται χρυσός” Κώστα Μπεράκη στο Vogue και η πιθανή επέκταση τους

Θοδωρής Ποζίδης

Την έννοια του Μεγάλου, την αποθέωνε δεκαετίες ο πιο… μεγάλος της Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ποζίδης. Αυτός που ήταν η πραγματική κυβέρνηση. Αυτός που έκανε πρωταθλητισμό, τον πραγματικό πρωταθλητισμό. Πήρε τα πρωταθλήματα, όλα στη σειρά. Έφτιαξε το όνομα του στον αθλητισμό και ειδικότερα στην οικογένεια της Πάλης. Και επειδή είχε ανοιχτό μυαλό, το είχε, μετά ήρθαν και οι επιχειρήσεις. Στην ημέρα και την νύκτα. Την αδυναμία την είχε σε αυτές της νύκτας. Σε όλους ήταν τόσο… προφανές. Οι ισορροπίες χάθηκαν, βρόμισε το πράγμα, απ’ όπου να το πιάσεις. Με το που έσκασε η βόμβα μεγατόνων, πως πέθανε. 1 Αυγούστου 2019 ήταν. Μόλις 63 ετών και από ανακοπή. Σε μία στιγμή, δηλαδή.

Ας προχωρήσουμε στην Ιερά Εξέταση. “Τώρα πια είναι ο Θόδωρος Ποζίδης”. 25 Απριλίου του 2020, το έγραψε τον Τσίπας Μπλοκ, για τον διάδοχο. Καλός μαθητής, με προσόντα και με ζωή μακριά από τα φώτα. Είναι σίγουρο ότι όταν ανέλαβε τα ηνία της αυτοκρατορίας, δεν ήταν και στην καλύτερη φάση της, όχι δεν ήταν, η σχέση του με τα νυχτερινά μαγαζιά. Αυτά που κληρονόμησε από τον πατέρα του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και χειροτέρεψε ακόμη πιο πολύ, στο πάτο έφτασε. Αυτό το κακό φταίει. Ο κορονοϊός. Σίγουρα ήταν έργο διαόλου. Ό,τι πιο αντικοινωνικό βιώσαμε σ’ αυτό τον πλανήτη, ακριβώς! Μας επιτέθηκε ξανά και ξανά. Μας σκότωσε, και ειδικά την νύκτα, την βασάνισε όσο δεν φαντάζεσθε. Αλλά πάλι καλά, που ο Θεός είναι μεγάλος, αντέξαμε, και τώρα, δείχνει να στρώνει κάπως η κατάσταση.

Μετά το συνεταιριλίκι με τον Κώστα Μπεράκη. Ο οποίος ότι πιάνει γίνεται χρυσός, δεν ξέρω πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω. Δεν έχω άλλη φράση πρόχειρη, αυτή με καλύπτει αυτή. Σε αυτή να κολλήσουμε. Αυτοδημιούργητος. Μέσα σε μια δεκαετία έγινε παράγων αιχμής της νυχτερινής ζωής. Το συνεταιριλίκι Ποζίδη-Μπερτάκη, αφορά στο κέντρο Vogue, στη Θεσσαλονίκη πάντα. Που τώρα εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και στα πραγματικά σκίζει. Και στο πρόγραμμα είναι να την πάρει την σκυτάλη ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Μη λέμε πολλά. Αυτό το συνεταιριλίκι, λοιπόν, βοήθησε κατά πολύ, ώστε να βελτιωθεί, να αναβαθμιστεί, η σχέση του Θοδωρή Ποζίδη, με τα νυχτερινά μαγαζιά. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τούμπα, ολόκερα διαφορετικά, τα έφερε.

Αφορμή στην κουβέντα οι ψίθυροι, ότι αυτό το δίδυμο, σκέφτεται να επεκταθεί. Και σε άλλο μαγαζί, αυτό εννοώ. Αυτό αφορούν οι ψίθυροι. Γιατί όχι! Απ’ αυτούς όλα να τα περιμένεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.