Ανέστησε την πεθαμένη νύκτα της μικρής Χαλκίδας και επιστέφει για να τους αφήσει με ανοιχτό το στόμα! Τώρα ξεκινάνε όλα για τον Παύλο Σκούρτη- Ο ιστορικός τίτλος «FIX», o Παπαγεωργίου, και οι επαφές που πήραν φωτιά, για τον δρόμο Αθήνα

Ηλίας Τσίπας - Παύλος Σκούρτης

Έχει τη χάρη του, όλοι το λένε, να παρακολουθεί κανείς το Fix Live Stage Χαλκίδας. Αυτό το νυχτερινό κέντρο, που δεν είχε ξαναδουλέψει, όμως το θαύμα έγινε. Με το που πήγε στα χέρια του Παύλου Σκούρτη. Γιατί το έκανε ολοκαίνουργιο, γιατί παρουσίασε αξιόλογο τραγουδιστικό θέαμα. Γιατί έβγαλε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας της μεγάλης νύκτας, την βαριά ταμπέλα «Fix». Που σε άλλα προηγούμενε χρόνια, ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, έγραψε κατορθώματά πολλά, που τις διηγούνται μέχρι σήμερα. Δεν γινόταν, να μην το δώσει στον Σκούρτη. Τα λένε και πολύ καλά. Έτσι είναι.

Ποιος ξέρει τι άλλο θα σκάσει ο Σκούρτης ; Αν ποντάρεις, στο μόνο εδώ να μείνει, θα πας επιτόπου στο κουβά. Δεν ξέρεις καθόλου τι σου γίνεται σε αυτά τα παιχνίδια.. Ανεξάρτητα στο μέτωπο Fix, έχει στρέψει το βλέμμα του και σε άλλο μαγαζί/ Είναι στην Αθήνα και προσφέρεται στα σίγουρα, για να τους αφήσει με ανοιχτό το στόμα. Δεν μπορούμε να μπούμε στις πολλές λεπτομέρειες, σε καμία λεπτομέρεια, για την ώρα. Κρατήστε αυτό, ότι σε πολύ καλό δρόμο είναι οι επαφές.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, από την συνάντηση μας, την Παρασκευή, στο Fix, στην Χαλκίδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.