Το Fix στη Χαλκίδα και η μεγάλη επιτυχία, που έχει την υπογραφή του Παύλου Σκούρτη! Αλλά ποιος σας είπε πως ηρεμεί – Και Τριαντάφυλλος και “πυρηνική βόμβα” στην Αθήνα

Γιώργος Δασκουλίδης, Τριαντάφυλλος, Πάνος Σκούρτης

Να το πούμε. Τρεις αγωνιστικές και κακά τα ψέματα λίγοι ήταν αυτοί που περιμέναν το Fix στη Χαλκίδα, να πάει όπως πάει. Με το γκάζι στο τέρμα, χωρίς κανέναν στραβοπάτημα… Αλλά τα βγάζουν κάτω και βλέπουν πως αξίζει την πρωτοπορία στη βαθμολογία, το νυχτερινό κέντρο του Παύλου Σκούρτη.

Τι βλέπουν δηλαδή ; Τους παράγοντες που το έσπρωξαν να μην έχει καμία απώλεια, την πορεία του πρωταθλητή να ακολουθεί, οι οποίοι είναι. Ξεκινάμε από το πιο βασικό, είναι το Α και το Ω, μετά πάνε όλα τα άλλα. Έχει αφεντικό που ότι είπε το έκανε πράξη, και με το παραπάνω. Καθόλου άλλα όταν έπρεπε να βάλει το χέρι στη τσέπη. Ξεκινάμε. Έφτιαξε μαγαζί που αν ήταν στην Αθήνα, θα στεκόταν μια χαρά και συνεχώς το βελτιώνει, το ενισχύει ποικιλοτρόπως. Γιατί ξέρει πως είναι πολύ επικίνδυνο, όταν καθησυχάζεις, τούμπα έρχεται το έργο. Οπωσδήποτε θα στραβώσει το πράμα, θα γίνουν… απρόβλεπτα τα πράγματα. Μετά το σχήμα. Το έχει κάνει με τραγουδιστές που δεν είναι σημερινοί, έχουν αποδείξει πως μπορούν και ξέρουν να κάνουν τις φάσεις μπροστά, να πάρουν τους βαθμούς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επικεντρωνόμαστε στην χθεσινή βραδιά. Ονειρική και αυτή, όπως όλες οι προηγούμενες. Μα περισσότερο τράβηξε τα βλέμματα, η παρουσία του Τριαντάφυλλου. Που η υποδοχή που του επιφυλάχθηκε, χαρακτηρίστηκε από τους ειδήμονες, όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο τραγουδιστή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και μαζί, έκλεισαν και την δουλειά για τις 18 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή. Και όχι τυχαία. Είναι πολύ καλός φίλος, όχι απλά φίλος, του Παύλου Σκούρτη. Αυτουνού που τον κόβεις για πολύ υψηλότερα κόλπα, λες δεν θα περιοριστεί στην Χαλκίδα. Και σωστά το λες. Μαθαίνουμε πως θα πυροδοτήσει ακόμη μεγαλύτερη βόμβα, με ιστορικό μαγαζί στην Αθήνα, που όταν το μάθετε το ποιο, θα εντυπωσιαστείτε. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, κινείται όλος του ο μηχανισμός, και είναι πολύ κοντά, στο να τα καταφέρει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.