“Ποιος είναι ο Εκατομμυριούχος”

Το ότι ήθελε να γίνω ηθοποιός, το ανακάλυψε στα έξι με εφτά μου έτη, όταν πρώτο έπαιξα στο θέατρο της Ερμούπολης Σύρου το Απόλλων το Μιχαλάκη τον σφυρίχτρα σε διασκευή Ξένιας Καλογεροπούλου. Θαύμαζε τον Ντίνο Ηλιόπουλο, που έτυχε να δουλέψει στο θέατρο μαζί του παιδί ακόμη της δραματικής σχολής και τον Θανάση Βέγγο. Επίσης θαύμαζε την Αλίκη Βουγιουκλάκη για την μοναδικότητα που είχε στο φακό και την Τζένη Καρέζη για την τεράστια γκάμα της. Για αυτήν καριέρα είναι η διαδρομή στον χώρο της τέχνης και η διαχρονική επιβίωση στο σανίδι. Επιτυχία για αυτήν σημαίνει ικανοποιημένος κόσμος γεμάτος συναισθήματα αποτυπωμένα στα πρόσωπά τους.. Η λέξη που την εκφράζει ως καλλιτέχνη, είναι προσφορά πάθος αγάπη και έρωτας. Θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό της ως Καλλιτέχνη τελειομανή. Θέλει όλα να λειτουργούν άψογα και γι’ αυτό δίνει έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια του ρόλου. Αυτό έκανε και στην ανατρεπτική κωμωδία “Ποιος είναι ο Εκατομμυριούχος, που και σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η Μαρίτα Ρίτζι. Που από την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου στις 20:30 και κάθε Τετάρτη, θα παίζει στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ, στον Πειραιά.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το θέατρο των Ελλήνων, παρουσιάζει ,την ανατρεπτική κωμωδία της Μαρίτας Ρίτζι, στο Θέατρο ΑΥΛΑΙΑ , στον Πειραιά, 2ας Μεραρχίας και Κουντουριώτου, στο Πασαλιμάνι, από την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου στις 20:30 και κάθε Τετάρτη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ (Κωμωδία) της Μ.Ρίτζι

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Καραμήτρος, ζάμπλουτος επιχειρηματίας, φεύγει από τη ζωή και την τεράστια περιουσία του την αφήνει κληρονομιά. Ο Τζιανί, ο μπάτλερ του, βάση του όρου της διαθήκης, καλεί τις τέσσερις τελευταίες σχέσεις, του Καραμήτρου, για να διαβάσει τη διαθήκη, αφού πρώτα μάθει….Μια ανατρεπτική πρωτότυπή κωμωδία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο- Σκηνοθεσία : Μαρίτα ΡίτζιΒ
Σκηνοθέτη : Αλεξάνδρα Τσολακίδου
Χορογραφίες-Μαρίτα Ρίτζι
Μουσική : Πάνος Μαλανδρής
Σκηνικά : Δέσποινα Βολίδη
Ζωγράφος: Σπύρος Δρόσος
Κοστούμια : Οίκος Τρανούλης
Φωτισμοί- Φωτογραφίες : Αντώνης Συμεωνάκης
Διαφήμιση : UNIVERSE ART Advertising

ΗΘΟΠΟΙΟΙ
ΤΖΙΑΝΙ – Ερνέστο Βουτσίνος
ΣΟΥΛΑ- Πέπη Τσεσμελή
ΧΡΥΣΑΝΘΗ – Φαίη Ντεμάνη
EΛΙΣΑΒΕΤ – Αλεξάνδρα Τσολακίδου
ΖΕΤΑ – Μαρίτα Ρίτζι
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ- Φιλική Συμμετοχή-Γιάννης Μποστατζόγλου

Παραστάσεις από την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου στις 8.30μμ και κάθε Τετάρτη.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
2ας Μεραρχίας και Κουντουριώτου, Πειραιάς.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Εναρξη Τετάρτη 7/12 & κάθε Τετάρτη στις 20:30 Ayfava ΤΕΧΝΩΝ ΘEATpO ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ Σας Μεραρχίας &Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Πληροφορίες: 42.97.771 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ της Μ.Ρίτζι Φιλική συμμε τοχή Γιάννης Μποσταντζόγλου ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ Ερνέστο Βουτσίνος Τσεσμελή Φaίn Αλεξάνδρα Τσολακίδου & Μαρίτα Ρίτζι Παραγωγή: To Θέατρο των ελλήνων ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10€ ΤΑΜΕΙΟ: 12c xopHr οι"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.