Ποιο μέχρι το πρωί; Η νέα εικόνα της νύκτας, θα είναι αυτή που έφερε η Θεοδωρίδου !

Τα σημάδια δείχνουν πως αλλάζουν τα δεδομένα. Αυτά που ξέραμε, αυτά που είχαμε συνηθίσει από το παρελθόν, έστω σιγά, έστω αθόρυβα, δεν έχει σημασία πως. Σημασία έχει πως έχουν βγει στο δρόμο της απομάκρυνσης. Και ο νυχτερινός πλανήτης, βρίσκεται σε νέα κόλπα, έξω από τα παλιά. Ένα εντελώς καινούργιο τοπίο ξεπροβάλλει και με πολλές πιθανότητες, να καθιερωθεί σε καθεστώς. Να υπάρχει μόνο αυτό. Να αναγκαστούν να το κάνουν και οι άλλες ομάδες.

Επειδή η Νατάσα Θεοδωρίδου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο ανανεωμένη Ακτή Πειραιώς. Στις 22:30 η ώρα ξεκινάει και καληνύχτα μας λέει στις 02:00. Επειδή στις 3 πρώτες βδομάδες, η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει το κόλπο της, είναι η sold out. Η ανταπόκριση του κοινού είναι μαγική. Να πούμε και για τα λουλούδια. Δεν υπάρχουν, σε αυτό το project. Και καλώς που δεν υπάρχουν, τώρα που δεν υπάρχει μια στη τσέπη του κοσμάκη. Μόνο αέρας κοπανιστός υπάρχει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να το πούμε, δυνατά να το φωνάξουμε, αυτό που ψιψιρίζεις. Ότι έτσι θα διαμορφωθεί η νυχτερινή διασκέδαση, δεν θα αργήσει να γίνει, που νωρίς θα βγαίνεις και πριν γίνει αργά, θα είσαι στο κρεβατάκι σου. Κανείς δεν θα σε πάρει χαμπάρι. Και θα κάνεις και το κομμάτι σου, και δεν θα χαλάς μια περιουσία, και το πρωί αφέντης στη δουλειά σου, θα είσαι. Και να ‘σαι σίγουρος, ότι έτσι θα πάει.

Διαβάστε επίσης : Σε παίρνει η πάνω βόλτα, είσαι, δεν είσαι σχετικός

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.