Σε παίρνει η πάνω βόλτα, είσαι, δεν είσαι σχετικός

Διαβάστε τις πρωτοσέλιδα, χρειάζεται, δεν είναι τζάμπα υλικό. Και πολλές από τις απορίες, θα σου λυθούν, θα καταλάβετε πολλά. Ποιoς θα γίνει ο φουκαράς, ο καταδικασμένος. Αυτός που θα πουλήσει ψίχουλα, θα τον αγοράζουν χίλιοι, χίλιοι πεντακόσιοι άνθρωποι, όχι περισσότεροι. Αλλά και ποιος, θα είναι στην απέναντι όχθη, θα έχει τριψήφιο αριθμό πωλήσεων. Ίδια κατάσταση και στα πρωτοσέλιδα των νυχτερινών κέντρων.

Έπεσε στο μάτι μου, σε αυτό του Εναστρον. Οι πληροφορίες που παίρνουμε. Σχήμα Melisses-Δέσποινα Βανδή. Μαζί τους οι Kings και η Τάνια Μπρεάζου. Κάνουν οpening στις 25/11/22.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καταλαβαίνεις. Είσαι, δεν είσαι σχετικός, καταλαβαίνεις και λες. Ωραίο κόλπο. Κόλπο, προσεκτικά σχεδιασμένο είναι, όχι επιφανειακό. Δεν έχει καμία σχέση με τα πεθαμένα πράγματα. Με τις ομάδες τις φουκαριάρικες, τις μίζερες, τους τραγουδιστές και τους επιχειργματίας της ελεημοσύνης. Συνεπώς, λογικό να γεμίζει χρόνο και χώρο τα κανάλια, τα site, τα ραδιόφωνο, αυτή η συνάντηση. Το βλέπεις και σε παίρνει η πάνω βόλτα. Έτσι γίνεται πάντα. Τα μεγάλα μεγέθη σε κάνουν κι εσένα μεγάλο. Σε ψηλώνουν. Σου προσθέτουν δύναμη, ηθικό.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.