Η συμμαχία Γιάννη Τσακουμάκου με τον Όμιλο Πριόβολου, ξεκίνησε με ..ουρές

Όσο πιο ξεκάθαρα να το πω, και διόλου να ντραπώ. Και όχι δεν μου κάνω τη χάρη. Δεν υπάρχει άλλος στην νυχτερινή επικαιρότητα, που να παρακολουθεί καθημερινά και από τόσο μέσα, το νταραβέρι των ομάδων, όλων των ομάδων. Κυρίως των σοβαρών και με όραμα και με πρόγραμμα. Τους άλλους, που είναι της τσόντας, πονηροί και μουλωχτοί, δεν μπαίνω καν στο κόπο, να τους σηκώσω το τηλέφωνο.

Έτσι, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα, να μου ξέφευγε η λεγόμενη «συμμαχία Γιάννη Τσακουμάκου με τον Όμιλο Πριόβολου». Αυτή που πρωταγωνιστή έχει τον Γιώργο Σαμπάνη, είναι στην καλύτερη του φάση αυτός. Ο οποίος, για τον φετινό χειμώνα, το περίεργο και το απαιτητικό, γνωστό πως το παιχνίδι του, θα το ενώσει μαζί με την τότε και για πάντα My number one ζωή Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την Αναστασία. Γνωστό, επίσης, πως θα παίξουν σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της αθηναίικής νυχτερινής αγοράς, όπως είναι ο Βοτανικός, και που ριζικά ανακαινίστηκε. Και που πλέον είναι για όλα τα γούστα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα αυτά μαζί, προκάλεσαν τον θεατή, μόνο αδιάφορο δεν τον άφησαν. Άξιο το βρήκε να το χειροκροτήσει.. Τα αναμενόμενα, τίποτα καινούργιο για εμάς του Τσίπας Μπλοκ. Κάνουμε πλάκα; Καμία πλάκα, ουρές σχηματίστηκαν τόσο την Παρασκευή, στο άνοιγμα, όσο και το Σάββατο.

Ας αφήσουμε την εικόνα, να μιλήσει αυτή, όχι ότι θέλει ο καθένας να πει :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.