Ένα βήμα μπροστά για την νύκτα

Γιάννης Τσακουμάκος , Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Σαμπάνης, Νίκος Πριόβολος

Κατ’αρχήν, δεν έχω κανένα απωθημένο, ντε και καλά να δείξω ότι δεν παίζω με την κόντρα. Ότι είμαι με την ενότητα. Δεν θα το πω το για το πω, έτσι για να τη σπάσω σε κάποιον, έτσι για να καλοπιάσω κάποιον άλλον. Τούτον και εκείνον. Αλλά εγώ αυτό νομίζω, και δεν είναι άσχετο καθόλου, με την σημερινή πραγματικότητα των πραμάτων, όλων των πραμάτων. Αν άλλος ισχυρίζεται άλλο, αυτός είναι ο άσχετος. Είπαμε. Καμιά ψυχογραφική ή θεατρινίστικη τάση για “πάμε μαζί, είναι καλύτερα μαζί” τηλεοπτικού τύπου, αλλά και κανένας λαμογισμός να συμφωνώ όταν το βλέπω αυτό.

Με την ευκαιρία, τσάκω και τούτο. Αυτή η ένωση δυνάμεων, νυχτερινών δυνάμεων, των επιχειρηματιών Γιάννη Τσακουμάκου-Νίκου Πριόβολου, που φέρνει στον ιστορικό και φουλ ανακαινισμένο Βοτανικό, τον Γιώργο Σαμπάνη. Kαι η Έλενα Παπαρίζου μαζί του. Όπως στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, το έγραψε το tsipaslog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Συμπέρασμα. Τσίπα διαβάζεις. Θες συμπέρασμα. Όχι αέρα πατέρα ρίχνουμε τις αράδες. Ούτε αέρα πατέρα διαβάζουμε.

Η πάνω η εξέλιξη, στον πλανήτη της νύχτας, είναι ένα βήμα μπροστά, φωνάζεις επιτέλους! Και οπωσδήποτε πρέπει να την ακολουθήσουν και άλλοι, αν θέλουν να έχουν έστω και μια ελπίδα, η καταιγίδα, να μην τους πνίξει. Γιατί η άλλη, η νοοτροπία, από το παρελθόν “το ταξίδι το πάω μόνος”, δεν έχει θέση στο σήμερα, είναι στα σίγουρα χαμένη. Δεν γίνεται να κερδίσει ξανά. Ποτέ. Ακόμα κι αν παίζει με μπόλικο χρήμα, επιθετικά. Κατάλαβες ; Δεν γλυτώνεις τη χασούρα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.