Λου, ντου και στο …δημαρχιλίκι ; Αυτός λέει πως ετοιμάζεται (Video)

Ο Λου είναι ικανός για όλα. Καλώστονα! Ξεκινάς με την καλύτερη διάθεση, γιατί ο συγκεκριμένος, ναι, μπορεί να κάνει τα περίεργα του, τα τρελά του, όμως, η ουσία δεν αλλάζει. Είναι μεγάλος παίκτης. Για καινούργιο μας το λες; Άσε με, ρε! Στο οποιαδήποτε έργο αναλαμβάνει, όχι απλά το πάει. Πολύ παραπάνω. Το γκάζι πατάει και φεύγει για τα υψηλά. Μία μετοχή από τα χαμηλά να εκτινάσσεται, την ίδια ημέρα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Εδώ είμαστε.

Ίσως τον δούμε και για …δήμαρχο της Πάτρας. Ακριβώς και έχει την εξήγηση του. Λόγω της υψηλής τεστοστερόνης, παράγεται από τους όρχεις του. Και αυτό, τον ωθεί στο να αναζητεί στόχους και όνειρα, που όποιος τα πιάνει, τρελό τον φωνάζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο θέμα μας. Στο δημαρχιλίκι, να κάνει το ντου. Λες μωρέ.. Αυτό είπε στον Χρήστο Ζωγράφο και αυτός το έβγαλε στη σέντρα του Facebook.

Δες το ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης : Ο παίκτης Λου… ξαναχτύπησε: Καλοκαίρι και μπουζούκια, και κλαμπ, αλλά να είναι το «χειρότερο»- Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.