Ναι μεν επαφές με άλλο αφεντικό, αλλά απαγορευτικό το “40 χιλιάρικα κλειδί”

Ξαναπιάνω το θέμα. Τι θα κάνουν το χειμώνα, στον χάρτη της αθηναίικής νύκτας, η Άννα Βίσση με την Δέσποινα Βανδή; Τραγουδίστριες, που είχαν μάθει και με το παραπάνω τον κόσμο τους, στα πρωταθλήματα. Είχαν είπα, παρελθοντικός χρόνος, γιατί στον νέο χάρτη, τα βλέπουν με τα κιάλια. Αλλά πάλι καλά… το έχουν καταλάβει και η υπόθεση πρωτάθλημα ξανά, ίσως να ζωντανέψει πάλι, αν ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Και δεν αποκλείεται να γίνει. Με την περίπτωση του fever, του Θανάση Παπαγεωργίου, να έπαιξε αρκετά, να έπεσε στο τραπέζι ρεαλιστικά, αληθινά, χειροπιαστά, και όχι φιλολογικά και να χαμε να λέγαμε. Αλλά στο εγχείρημα, επάνω του, που χρειάζεται να ποντάρεις πάρα πολλά λεφτά, περίπου 40 χιλιάρικα τη βραδιά, κυβέρνηση και η πραγματική κυβέρνηση κορονοιός, δεν βοηθούν με τις ορέξεις τους..Οπότε, πάμε το παιχνίδι σε άλλο γήπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με το ανανεωμένο ρεπορτάζ του Tsipas Blog, να λέει πως η Panik Records (Γιώργος Αρσενάκος) και ο Νίκος Κοκλώνης, αυτοί μαζί, που μετά το Just the 2 of U, που “γέννησε” το “Βίσση-Βανδή together”, έχουν γίνει κολλητοί, μιλάνε τώρα με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσασκουμάκο. Αυτόν που έχει ήδη Τριαντάφυλλο και Λιβάνη, για να “κατεβάσουν” τις παίκτριες τους, στο Κέντρο Αθηνών.

Σε καμία περίπτωση, όμως, με 40 χιλ το κλειδί στην πόρτα. Είναι απαγορευτικό ένα τέτοιο ποσό, για το οποιονδήποτε αφεντικό, στη νέα πραγματικότητά της νύκτας. Αν το 40 γίνει 30, που αυτό θέλει ο Τσακ, αλλάζουν οι πιθανότατες και πάνε προς την πλευρά “Θα γίνει”.

Διαβάστε επίσης : Οι συμφωνίες της Νύκτας, με βάση τα τωρινά, στον αέρα όλες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.