Αν το κάνει και αυτό….

Μια πρόταση μεγάλη, που κανείς δεν περιμένει, αλλάζει τα πάντα. Τον μικρό τον κάνει μεγάλο και το μεγάλο κολοσσό. Τον στέλνει στα… αστέρια και μετά άντε πιάστον.

Ο Νίκος Κοκλώνης. Είναι θεός, θείκός. Μαγικός. Συγκεντρώνει επάνω του, όλο και περισσότερη δύναμη, που έχει να κάνει με τα ελληνικά ΜΜΕ. Δεν υπήρξε ποτέ Καναλάρχης, αλλά σχεδόν στην κατηγορία αυτή πιάνεται σήμερα. Και εδώ που έχει φτάσει, γιατί όχι να το κάνει και αυτό, με τους όρους και τις απαιτήσεις του “έχω δικό μου κανάλι”. Και όχι, δεν θα τον κοιτάξω σα να βλέπω τον Τιτανικό να βουλιάζει ή τον Δομάζο με τακούνια στο γήπεδο μέσα. Δηλαδή σαν να βρίσκομαι μπροστά σε κάτι απίθανο, κάτι εξωγήινο..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με το media.gr ο γνωστός παραγωγός σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του Open, Ιβάν Σαββίδη, μεταξύ των άλλων, άφησε να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού, στην περίπτωση που ο ομογενής επιχειρηματίας (παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα) έχει αποφασίσει να πουλήσει.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει, σύμφωνα με τις ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές, και κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Κοκλώνης, χωρίς ωστόσο να έχει θετική εξέλιξη η κρούση που έκανε, αφού ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδειχνε (τότε) διατεθειμένος να αποεπενδύσει από τα Μedia.

Πάντως, εκτός από το Open, ο Νίκος Κοκλώνης δείχνει να ενδιαφέρεται (γενικώς) για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας. Στην περίπτωση που η κυβέρνηση προκηρύξει τις θεματικές άδειες, εκτιμάται πως θα είναι ένας από τους βασικούς ενδιαφερόμενους.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.