”Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς” είπε ο Γεραπετρίτης

Γιώργος Γεραπετρίτης

Ο πολιτικός, όταν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο και χειροπιαστό να επικαλεστεί, να επιχειρηματολογήσει, λέει την κουβέντα, με ένα μονάχα σκοπό. Να ξεφύγει από την δύσκολη θέση. Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Συνήθως, όμως, λόγω ότι η ατάκα του πολιτικού, επειδή είναι άδεια περιεχομένου και ουσίας, αντί να τον βγάλει από την ηλεκτρική καρέκλα, τον φέρει πάνω σε αυτήν.

Σαν κι αυτή του Γιώργου Γεραπετρίτη. Ο οποίος, μιλώντας στην ΕΡΤ, για τις ΜΕΘ, έκανε μια δήλωση, που αναμενόμενα προκάλεσε αντιδράσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς”

Αυτό είπε ο Υπουργός Επικρατείας. Τι, δηλαδή, είπε στην προσπάθεια του, να πω κάτι, γιατί δεν έχω κάτι άλλο να πω; Μην μας κατηγορείτε, πως δεν βιαστήκαμε και δεν έχουμε άλλα κρεβάτια στις ΜΕΘ. Είμαστε ασφαλείς, αφελέστεροι τώρα, γιατί να βιαστούμε. Αφού, θα ήταν παιδικότητα, ανωριμότητα από μας, την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να είχαμε περισσότερες ΜΕΘ, καθώς θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς.

Διαβάστε επίσης : «Aδειασμα», έστω και με το …γάντι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.