Ευτυχώς που υπάρχει ο Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος

Ευτυχώς που υπάρχει και το Youtube και δίνει στους τραγουδιστές την δυνατότητα να συνεχίσουν την καλλιτεχνική τους δράση. Εντάξει, επαγγελματίες είναι, την δουλειά τους κοιτάνε, να μην μείνουν πίσω, στον ερχομό της επόμενης μέρας. Αλλά, να είναι τούτες οι μέρες της πανδημίας. Ποιες μέρες; Λάθος. Τούτους τους μήνες είναι το σωστό. Η κατάσταση με τον κορονοϊό παρατράβηξε και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα πάει το κάρο στην ανηφόρα. Λέγαμε ότι ευτυχώς που υπάρχει και το Youtube. Σωστός είμαι.

Μήπως ξέρανε οι άνθρωποι πριν 200 χρόνια το Youtube; Ενώ περνούσαν τέτοια σενάρια αρρώστιας, μάλιστα πιο βαριάς και πιο θανατηφόρας. Μήπως είχανε τέτοιον ισότοπο, ο οποίος επιτρέπει κοινοποίηση, αποθήκευση, αναζήτηση και αναπαραγωγή ψηφιακών βίντεο και ψηφιακών ταινιών;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εγώ λέω και το άλλο. Ευτυχώς που υπάρχει ο Νίκος Οικονομόπουλος, που με την φωνή του, αγγίζει την καρδιά και μιλάει στην ψυχή μας. Και μπράβο, που μιλάει. Όπως το ολοκαίνουργιο του, το «Εμένα να ακούς», μίλησε απευθείας στον ψυχικό μας κόσμο. Πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές, σε 4 μέρες, και νούμερο 3 των τάσεων του Youtube.

Ε, να μην μανουριάζουμε γιατί, λέει, οι εμφανίσεις του στο Fantasia, στο γήπεδο του Μπετρτάκη, αναβλήθηκαν. Τι να κάνουμε, ρε; Υπομονή κάνουμε.

Διαβάστε επίσης : Οικονομόπουλο θα ακούς

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.