«Aδειασμα», έστω και με το …γάντι

Τάκης Θεοδωρικάκος- Άδωνις Γεωργιάδης- Στέλίος Πέτσας

Χρειάστηκε να το ξεφωνίσει πρώτα ο Γεωργιάδης, για να βγει ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και να ακολουθήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, οι οποίοι, με δικό τους σχόλιο, τον «αδειασαν», έστω και με το γάντι.

Για το νέο παραλήρημα και τους… πανηγυρισμούς του, δημόσια, φυσικά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για τη διαχείριση της πανδημίας, τονίζοντας πως “Ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο το πανηγυρίζουμε! Εσείς δεν ξέρω πώς πανηγυρίζετε στη ζωή σας”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι αυτό, δεν έμεινε έτσι, υπήρξε αντίδραση, από την κυβέρνηση, προκειμένου να του στείλουν το “μήνυμα”, ότι βιάζεσαι πολύ, όταν μιλάς στις κάμερες, μαζέψου.

Ο μεν Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ρ/σ «Alpha», δήλωσε αρχικά ότι δεν επιθυμεί να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά στη συνέχεια έστειλε σαφές μήνυμα ότι, δεν μπορεί πάνω στο θέμα του κορονοϊού να υπάρχει συζήτηση κομματικών οφελών.

Ο δε Πέτσας, απαντώντας σε.. ερώτηση της Ελένης Καλογεροπούλου, στον ΑΝΤ1, για το εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, πολύ σωστά είπε το αυτονόητο, ότι” δεν είναι θέμα πανηγυρισμού και η αίσθηση της απώλειας ακουμπάει όλο τον κόσμο.”.

Διαβάστε επίσης : Κάποιος, να τον ….μαζέψει!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.