Πριν από 5 χρόνια Pr στην νύχτα, σήμερα ένας αξιοσέβαστος!

Το όνομα του Νίκος Ψυχίδης. Τον άκουσα για πρώτη φορά, νομίζω πριν από 6 χρόνια. Όταν εξυπηρέτησε μια φίλη μου, να κλείσει τραπέζι στο Fantasia, τότε που τραγουδούσε ο Αργυρός. Σε άλλο περιστατικό. Μου έκανε εντύπωση όταν τον είδα σε κοινή φωτογραφία με τον Γιώργος Ποζίδη. Τον Πρωθυπουθργό, τον πραγματικό της Θεσσαλονίκης. Κατεβαίνοντας στα νυχτερινά στέκια της Αθήνας, τον είχε πάντα δίπλα του. Τόσο πολύ αγαπητός είχε γίνει στο μεγάλο δάσκαλο! Πως το έκανε, τι συνταγή εφάρμοζε, μόνο αυτός ξέρει. Σίγουρα έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Και όσους άλλους Μεγάλους και τρανούς πλησιάζε, όπως ο Δημήτρης και ο Ιάκωβος Μελισσανίδης, αμέσως τους κέρδισε. Δεν είναι μόνο τα λεφτά σε μια μπίζνα, είναι και το προσωπικο κομμάτι, αν θα κολλήσεις με τον άλλον.

Νίκος Ψυχίδης Ι Ο άνθρωπος "κλειδί" για τον  Κώστα Ασκούνη!
Νίκος Ψυχίδης & Κώστας Ασκούνης

Τελευταία του σπουδαίο επίτευγμα, που εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στην Καλλιθέα. Στην ομάδα του Κώστα Ασκούνη, που ορκίστηκε χθες νέος δήμαρχος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ορκίστηκε και ο Ψυχίδης. Είναι τα λόγια που έδωσε στα social media :

«Μεγάλη μου τιμή και χαρά να ορκιστώ σήμερα ως Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας με την παράταξη του Δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη για το έτος 2024 έως 2029.

Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

Διαβάστε επίσης : Όταν είσαι μάγκας, ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη του!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.