Ποιος θα σταματήσει την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ

Λάθος. Μεγάλο λάθος να συγκρίνουν τον Σύριζα με το τρίτο κόμμα που είναι δεύτερο πλέον, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Και με το ΚΚΕ που βρίσκεται στην τέταρτη θέση κι αύριο πιθανόν, πιθανότατα να καβαλήσει το κόμμα του Κασσελάκη.

Το οποίο κόμμα Κασσελάκη, με αρχηγό τον Κασσελάκη συνεχίζει σταθερά την πτωτική του πορεία. Αυτά δεν γίνονται γρήγορα, από τη μια στιγμή στην άλλη. Πολύς κόσμος- και μεν διαβάζεται περίεργα αυτό- δεν έχει καταλάβει, δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι ό Τσίπρας την κοπάνησε κι ήρθε στο μαγαζί ένας άλλος απίθανος, με τον σύζυγο του.Σήμερα ο Σύριζα βρίσκεται κάτω από το 12%, αλλά αυτό δεν σταματά εδώ. Τον άλλο μήνα θα πιάσει κοντά στο δέκα τα εκατό και όσο περνάει ο καιρός έχει χρόνο να κατεβεί κάτω από τη βάση. Τέλος πάντων, το τι συμβαίνει στο κόμμα Κασσελάκη αφορά το ίδιο και τα στελέχη του, δεν μπαίνει σε σύγκριση με άλλα κόμματα. Δεν φεύγει π.χ. κάποιος ψηφοφόρος από τον Σύριζα για να πάει σ΄ άλλο κόμμα.  Φεύγει διότι θέλει να φύγει ή νομίζει ότι τον διώχνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.