Όταν είσαι μάγκας, ο κόσμος σου δείχνει την αγάπη του!

Θεοδόσης Νικολάου : Σύμφωνα με τα απόκρυφα κείμενα μας, πρωτοεμφανίσθηκε στα νυχτερινά πράγματα, από την αυλή του Θανάση Παπαγεωργόυ. Στην εποχή που εξελίχθηκε ως τραγουδιστής ο Νίκος Οικονομόπουλος. Παρέμεινε για καμία δεκαρία χρόνια.

Όμως έγινε πιο γνωστός στην πιάτσα, όταν αποφάσισε να μάθει να πετάξει μόνο του. Και τα κατάφερε περίφημα. Στην λεγόμενη κατηγορία των μεγάλων, έχει δικαιωματικά μπει, με τη σημερινή του διάσταση. Mini Stop Kiosk, Cava Kireas, Kireas Akinhta, Adele Kolonaki, Buzz Cuttt. Από τη μία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την άλλη. Φίλε αναγνώστη του Τσίπας Μπλοκ, τα λεφτά πάνε και έρχονται, σε άλλα θα εστιάζεις. Όπως ότι όποιος παίζει μπάλα μαζί του, λέει και το εννοεί, πως είναι Ψυχάρα. Με έργα. Συμφωνώ απόλυτα. Αυτό είναι το ζητούμενο για εκείνον. 

Το σχόλιο είναι με αφορμή ότι σα σήμερα 19 Δεκεμβρίου, γεννήθηκε. Παραθέτω τι είπαν για πάρτη μου κάποιοι που το ξέρουν πολύ καλά, το ίδιο με εμένα καλά. Πολύς κόσμος του ευχήθηκε. Από το Instagram τα τσίμπησα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.