Πορεία προς την άνοιξη με καλοκαιρινά όνειρα στον ορίζοντα!

Η ακρόπολη της Ελλάδος σήμερα είναι η Μύκονος. Αντιπροσωπεύει το μακράν το Νο1 μνημείο, το νησί των ανέμων. Όσο κι αν τα πρωτοσέλιδα λασπολογούν εναντίον της, όσο κι αν προσπαθούν να αλλάξουν τις ισορροπίες, είναι αδύνατο να τα καταφέρουν. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Έχει τέτοια μεγάλη δυναμική-αξία, είναι τόσο γερές οι βάσεις της. Δεν γεννήθηκε σήμερα και έγινε ο ηγέτης. Ο αρχηγός. Ο οδηγητής. Ο μπροστάρς. Κατόπιν τούτου, δεν θα πάρουν το στέμμα από την Μύκονο. Παραμένει αυτή η βασίλισσα.

Το καλοκαίρι έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ να αφεθείτε στη γοητεία της, με ένα κομψό ταξίδι με βάρκα προσαρμοσμένο μόνο για εσάς! Κρουαζιέρα περασμένα εμβληματικά αξιοθέατα όπως η Μικρή Βενετία δίπλα στη θάλασσα με Salty Boat Trips.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μην το χάσετε -κλείστε την περιπέτειά σας σήμερα! www.saltyboattrips.com

Γαλάζιος ουρανός, χρυσές άμμος και δύο βάρκες RIB έτοιμα να σας πάρουν μακριά σε μια ηλιόλουστη περιπέτεια από την παραλία Όρνος! Ας βάλουμε πλώρη για αξέχαστες στιγμές!

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, τζετ σκι, πλεούμενο, Σαντορίνη και κείμενο

Βάλτε πλώρη για καθημερινές απολαύσεις! Βουτήξτε στην περιπέτεια με τα RIB ταξίδια, αποκαλύπτοντας τα κρυμμένα διαμάντια της Μυκόνου και όχι μόνο.

Μπορεί να είναι εικόνα πλεούμενο

Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε ξανά τη γοητεία της Μυκόνου. Πάμε μαζί της σε ένα αξέχαστο ταξίδι, καθώς βυθιζόμαστε στη διαχρονική ομορφιά αυτού του νησιού παραδείσου.

Μπορεί να είναι εικόνα πλεούμενο

Μαζευμένοι στη Μικρή Βενετία, οι φίλοι γίνονται οικογένεια. Πίνοντας απεριτίφ, το γέλιο χορεύει στον αέρα καθώς ο ήλιος δύει πάνω από το Αιγαίο. Στις αξέχαστες στιγμές και το ατελείωτο καλοκαίρι.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, πλεούμενο και Σαντορίνη
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.