Ένα όνομα, πολλές ευκαιρίες στην Μύκονο

Μου έπεσε βαριά η Αθήνα στο Πάσχα. Και επειδή αρνούμαι προς το παρόν να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα, λέω να αποδράσω σε έναν κόσμο χαλάρωσης και αναζωογόνησης, σε μια όαση ηρεμίας. Και να μοιραστώ μαζί σας τις προτιμήσεις μου στην Μύκονο. Θα πάω λοιπόν με την εμπειρία, με αυτόν που ξέρει πώς να ταιριάξει τις ανάγκες σας με το τέλειο ακίνητο. Και θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση, σύμφωνα με τις προσωπικές απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Πάμε στον Mykonos Villas Florios. Ευγενής και άριστος επαγγελματίας. Στέκεται στο πλάι σου σαν άνθρωπος. Είναι πάντα εκεί, να λύσει κάθε σου απορία!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στέκομαι σε κάποιες περιπτώσεις :

Villa for Sale in Pouli | FL1473
Indulge in the splendor of ancient Delos from our stunning 7-bedroom villa in Pouli. Every corner offers a glimpse of history and serenity. 🏛️💫
📧 rentals@florios.gr
📞 +306945716650
🌐 https://shorturl.at/AJQU2

Μπορεί να είναι εικόνα κρεβατοκάμαρα και κείμενο που λέει "FLORIOS MYKONOS MYKONOSVILLAS VILLAS 7 BEDROOMS VILLA IN POULI !!!WWH!!!!!!!! BOOKNOW NOW"

Villa for Rent in Kanalia | FL1008
✨ Experience the epitome of luxury at Villa Nolita! Newly built with breathtaking panoramic views of Corfos Bay and Mykonos Town, this modern marvel offers privacy and convenience. With easy access to Ornos Beach and Mykonos Town, yet secluded in its idyllic spot, indulge in comfort for 10 guests. From cutting-edge minimal décor indoors to a private infinity pool and jacuzzi outdoors, every detail exudes elegance.
Let the colorful sunset views complete your Greek myth at Villa Nolita. 🌅
📧 rentals@florios.gr
📞 +306945716650
🌐 https://shorturl.at/fADFN

Μπορεί να είναι εικόνα Σαντορίνη, κρεβατοκάμαρα και κείμενο που λέει "FLORIOS MYKONOS MYKONOSVILLAS VILLAS 5 BEDROOMS 5BEDROOMSVILLA VILLA IN KANALIA BK BOOKNOW NOW 新 H"

Βίλα προς ενοικίαση στον Άνω Διακόφτη | FL1780
✨ Μπείτε στην κομψότητα και την πολυτέλεια στην εκπληκτική μας Βίλα στον Όρνο – Άνω Διακόφτης, στη Μύκονο! Με εκπληκτική θέα στο Mykonos Town, το λιμάνι της Μυκόνου, και τον Όρνο, κάθε στιγμή είναι ένα αριστούργημα. Η αρχιτεκτονική μας αναμειγνύει τη μυκονιάτικη παράδοση με τη σύγχρονη τέχνη, δημιουργώντας μια εξωτική και ονειρική ατμόσφαιρα. Βουτιά στη χαλάρωση με την κεντρική πισίνα μας, ξεχειλίζει από περιμετρικούς καταρράκτες και περιτριγυρισμένη από μαρμάρινα πατώματα. Απολαύστε την πανοραμική θέα από τα 3 εξωτερικά σαλόνια μας, το καθένα διακοσμημένο με λούτρινα μαξιλάρια. Ψηλοί, στρογγυλοί λευκοί πέτρινοι τοίχοι εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα καθώς μουλιάζετε στην ομορφιά της Μυκόνου.
Καλωσήρθατε στην κομψή σας απόδραση! 🏝️
📧 rentals@florios.gr
📞 +306945716650
🌐 https://rb.gy/gvmhao

Μπορεί να είναι εικόνα Σαντορίνη, κρεβατοκάμαρα και κείμενο που λέει "FLORIOS MYKONOS MYKONOSVILLAS VILLAS 14 BEDROOMS VILLA IN INANODIAKOFTIS ANO DIAKOFTIS BOOKNOW B NOW"

Βίλα προς ενοικίαση στη Φτελιά | FL1780
🌅 Καλωσορίσατε στο Μέγα Μέγαρο Μυκόνου – όπου η πολυτέλεια συναντά την απαράμιλλη ομορφιά! Αυτή η βίλα 6 υπνοδωματίων στη Φτελιά προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το εμβληματικό ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου. Με το μοντέρνο σχεδιασμό και την κυκλαδίτικη γοητεία της, αυτή η βίλα αποτελεί καταφύγιο για διεθνή jet setters που αναζητούν μια πινελιά glam Αφεθείτε στην πισίνα του άπειρου που συγχωνεύεται με τη θάλασσα, απορροφήστε τον ελληνικό ήλιο σε σαλόνια στο νερό και χορέψτε όλη τη νύχτα σε κοσμοπολίτικα μπαρ.
Η καλοκαιρινή σας απόδραση των ονείρων σας περιμένει! ✨
📧 rentals@florios.gr
📞 +306945716650
🌐 https://shorturl.at/tvFK3

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κρεβατοκάμαρα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "FLORIOS MYKONOSVILLAS VILLAS 6 BEDROOMS VILLA IN FTELIA BOOKNOW NOW"

Για να δείτε περισσότερα κάντε κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.