Επεκτείνεται ο Μούτσος

Επεκτείνεται ο Μούτσος

Όπως αποδεικνύεται, ο Μανώλης Μούτσος δεν έχει κανένα πρόβλημα να διευρύνει τις μπίζνες, καθόλου ξένες στην μέχρι σήμερα επιχειρηματική του δραστηριότητα. Ο άνθρωπος που εφηύρε το live clubbing με το Akanthus, καμία έκπληξη που συναιτερίστηκε με τον Αντώνη Ρέμο στο OPUS, στο πιο διάσημο cafe-bar-restoraunt της Αθήνας.

Σήμερα, παράλληλα με τον Ρέμο, που όπως γράφτηκε από το tsipasblog.gr, ενδέχεται να διευρύνουν ακόμη περισσότερο την επαγγελματική τους συνεργασία, ανοίγοντας το δικό τους νυχτερινό κέντρο, ο επικεφαλής του ομίλου εστίασης “Momentum”, επεκτάθηκε και σε ακόμη ένα νέο κατάστημα. Πάντα στο ίδιο αντικείμενο. Και είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση που υπάρχει μια ευκαιρία. Μια από αυτές είναι η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Darling- The Bar στο Πειραιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν πως ο Μούτσος ανήκει στους επιχειρηματίες εκείνους που πορεύεται σε ευθεία. Ανοίγει, καθιερώνεται, συνεχίζει. Μπορεί στη διαδρομή του να μεταμορφωθεί, να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ή να είναι αυτός που θα δημιουργήσει τα καινούρια δεδομένα στα οποία θα προσαρμοστούν οι υπόλοιποι. Όμως πάντα προχωρά.

Διαβάστε επίσης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.