Χτυπούν την πόρτα του Παπαγεωργίου για τον Ρέμο

Χτυπούν την πόρτα του Παπαγεωργίου για τον Ρέμο

Σενάριο γραμμένο, απλά το διάβασες στο tsipasblog.gr πολύ πριν ακόμα αρχίσει να παίζεται. Και το ξαναδιαβάζεις και τώρα:

Ο Ρέμος θα ξεκινήσει τη σεζόν από τη Θεσσαλονίκη και την Πύλη Α. Αμέσως μετά, κατεβαίνει στην Αθήνα. Όχι στον Παπαπαθεοχάρη (Αθηνών Αρένα), καρατσεκαρισμένο αυτό, καθώς-όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω- έκλεισε τον Μαζωνάκη. Πιθανότατα ούτε και στον κουμπάρο του, τον Μπερτάκη (Teatro), αλλά σε δικό του μαγαζί. Μόνος ή με συνέταιρο; Με συνέταιρο, τον ήδη συνέταιρο του στο Opus, Μανώλη Μούτσο, και όποιοι άλλοι θα στηρίξουν το εγχείρημα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αφού, λοιπόν, το έργο θα το πάνε αλά Βέρτης, το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος, για να στήσουν τη νέα τους υπερπαραγωγή στη νύχτα. Γιατί, για υπερπαραγωγή θα πρόκειται, μην έχετε καμία αμφιβολία.

Λίγες οι επιλογές τους. Το σενάριο να χτυπήσουν την πόρτα του Θανάση Παπαγεωργίου, για να μισθώσουν το Fever, προκρίνεται ως το επικρατέστερο, με βασικό επιχείρημα ότι το συγκεκριμένο κέντρο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις για να πετύχουν το στόχο τους.

Σημειώστε την ημερομηνία που διαβάσατε το σενάριο, το οποίο δεν είναι για πρόβλεψη και θέλει το χρόνο του για να πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τας γραφάς και τους προφήτης των funds της νύχτας.

Διαβάστε ακόμα :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.