Σενάριο εκλογικής συμπόρευσης για Κυριάκο Βελόπουλο και Νίκο Νικολόπουλο

Σενάριο εκλογικής συμπόρευσης για Κυριάκο Βελόπουλο και Νίκο Νικολόπουλο

Εφόσον ήδη εισήλθαμε σε τροχιά εθνικών εκλογών, είναι λογικό να υπάρχει κινητικότητα τόσο στα μεγάλα, όσο και στα μικρότερα κόμματα, ενόψει της συγκρότησης των ψηφοδελτίων. Στο πλαίσιο αυτό και μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, αρκετοί από τους πρώην αλλά και νυν βουλευτές, έχουν αρχίσει να «φλερτάρουν» με την ιδέα της συμπόρευσης, με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ένα από τα πρόσωπα που ακούγεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», προκειμένου να συμπορευτεί μαζί του, είναι ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος δεν το αποκλείω καθόλου να διεκδικήσει να ξαναμπεί στην επόμενη Βουλή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με δεδομένο ότι στη γενέτειρα του, την Πάτρα, που, ως γνωστόν, ρίχτηκε με ενθουσιασμό και ηρωισμό στη μάχη της δημαρχίας, όμως δεν επιτεύχθηκε το επιθυμητό και αναμενόμενο αποτέλεσμα, με δεδομένο επίσης πως η Ένωση Κεντρώων, με τον αρχηγό των οποίων διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, εμφανίζονται φανερά αποδυναμωμένοι δημοσκοπικά , ο κοντός” εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος Βελόπουλου.

Κάποιοι, μάλιστα, διαδίδουν ότι έχει ήδη επέλθει η σχετική συμφωνία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.