Ποιος το “μπαμ” με Ρέμο : Σαλόνικα, Μπερτάκης, Μούτσος & Παπαγεωργίου-Άραβες

Ποιος το "μπαμ" με Ρέμο- Σαλόνικα, Μπερτάκης, Μούτσος & Παπαγεωργίου-Άραβες

Οργιάζει στο παρασκήνιο η σεναριολογία για το νέο επαγγελματικό βήμα του Αντώνη Ρέμου, εξέλιξη που πολλοί την θεωρούν αναπόφευκτη. Το σενάριο της παραμονής του στην Θεσσαλονίκη, στην Πύλη Αξιού, στο μαγαζί του Γκόγκου, μετά τον φετινό και τον επόμενο χειμώνα, με δεδομένο ότι άλλαξε η αλλάζει άμεσα το ιδιοκτησιακό καθεστώς του “Αθηνών Αρένα” και δύσκολα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως νυχτερινό κέντρο, είναι το επικρατέστερο και πρώτα γράφτηκε από το “tsipas blog”.

Το δεύτερο σενάριο, που και αυτό το μάθατε εδώ, προβλέπει την συνεργασία του Ρέμου με τον Μπερτάκη. Τον Κουμπάρο του. Αν γίνει τελικά, πιθανότατα θα έχει ορίζοντα μετά την Σαλόνικα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το τρίτο σενάριο, που τώρα τελευταία ακούγεται όλο και πιο έντονα, λέει ότι ο Ρέμος θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Βέρτη. θα ανοίξει δικό του μπουζουξίδικο. Αν, όντως, οι φήμες αποδειχθούν βάσιμες, δεν θα ναι μόνος, αλλά θα έχει συνέταιρο τον Μανώλη Μούτσο (των Nalu cafe, Akantus, Istoploikos, Opus, Habbits, Balzac). Με τον οποίον και πρέπει να το τονίσουμε, έχουν ήδη επαγγελματική σχέση στο Opus, στη Γλυφάδα.

Όμως, υπάρχει και ένα τέταρτο σενάριο. Σύμφωνα με το οποίο, Άραβες προσέγγισαν τον ιδιοκτήτη του Fever, θανάση Παπαγεωργίου, για να μισθώσουν το εν λόγω νυχτερινό κέντρο, ώστε να εμφανιστεί εκεί ο κορυφαίος ερμηνευτής.

Όμως στη Πύλη Αξιού, το ξαναλέω, μάλλον θα τον ξαναδούμε ….

Διαβάστε επίσης :

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ- Ο ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.