Μούτσος-Βαρδάλος “ετοιμάζονται” – Μήπως για τον Ρέμο (;)

Όταν βλέπεις τον κολλητό και τον επαγγελματικό συνέταιρο του Αντώνη Ρέμου, να ανεβάζουν σε insta story ένα βίντεο, λέγοντας πως “Ετοιμαζόμαστε”, θέλοντας και μη, αναρωτιέσαι «Βρε, μπας και έχει δίκιο ο Τσίπας;».

Στην πραγματικότητα, αναφέρομαι σε προηγούμενο ρεπορτάζ μου, για το ποιος επιχειρηματίας μπορεί και έχει το οικονομικό υπόβαθρο να τον αναλάβει. Όχι, τώρα, τον επόμενο χειμώνα. Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι άλλαξε η αλλάζει άμεσα το ιδιοκτησιακό καθεστώς του «Αθηνών Αρένα», που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια αδιαλείπτως…και οπότε δύσκολα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως νυχτερινό κέντρο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στα πιθανά, λοιπόν, τέσσερα σενάρια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ μου, για το μέλλον του Ρέμου, είχα συμπεριλάβει και το εξής : “Αυτό που τώρα τελευταία ακούγεται όλο και πιο έντονα, λέει ότι ο Ρέμος θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Βέρτη. θα ανοίξει δικό του μπουζουξίδικο. Αν, όντως, οι φήμες αποδειχθούν βάσιμες, δεν θα ναι μόνος, αλλά θα έχει συνέταιρο τον Μανώλη Μούτσο (των Nalu cafe, Akantus, Istoploikos, Opus, Habbits, Balzac). Με τον οποίον και πρέπει να το τονίσουμε, έχουν ήδη επαγγελματική σχέση στο Opus, στη Γλυφάδα”.

Μάλιστα, όπως αναμενόταν, το προαναγγελτικό μήνυμα των Μ.Μούτσου-Χ.Βαρδάλου, ότι “έρχονται”, ότι “ετοιμάζονται”, φούντωσε ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη φημολογία.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο, που εξασφάλισε το tsipas blog, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Εάν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες θα διαπιστωθεί στο επόμενο διάστημα.

Η μάχη θα είναι σκληρή και μεγάλη. Προσωπικά πιστεύω πάντως πως ο Αντώνης Ρέμος θα είναι ξανά κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη! Σε αυτό της Πύλης Αξιού, στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτησίας Βασίλη Γκόγκου.

Για την ιστορία του πράγματος. Ο Γιάννης Παπαθεοχάρης, ο ιδιοκτήτης του «Αθηνών Αρένα», ίσως ο κορυφαίος στον κόσμο της νύχτας, είχε εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του, πως “ο μόνος που, μετά από μένα, μπορεί να δουλέψει τον Ρέμο, είναι ο Μπερτάκης”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.