Η ζήλεια είναι μεγάλη! Το λάθος είναι μεγάλο! Διέρρηξαν την μαύρη βίλα του Δημήτρη Φιντιρίκου στη Βούλα – Εκμεταλλεύτηκαν πως έλειπε για διακοπές Πάσχα, πρώτα στη Σύρο και μετά στη Μύκονο- Από το instagram είχαν ενημερωθεί λογικά – Πέντε πανάκριβα ρολόγια ήταν η λεία – Συγκλονίζουν τα ουρλιαχτά από την 22χρονη οικιακή βοηθό του, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι – Τα πρώτα λόγια του γνωστού επιχειρηματία

Τη μεγάλη Εβδομάδα οι κακές πράξεις υποχωρούν στην αγιοσύνη των ημερών. Έτσι είναι; Όχι δεν είναι έτσι, είναι εντελώς αλλιώς. Η αλήθεια είναι άλλη. Πως πολλές βρωμοδουλειές εκεί έξω προετοιμάζονται, όταν οι άλλοι προετοιμάζονται για το Πάσχα.

Γιατί; Πάσχα και απόδραση είναι είναι μεγέθη απολύτως ταυτόσημα. Παλιά ξημεροβραδιάζονταν στις εκκλησίες. Σήμερα που θυμίζουμε την Κολομβία των Βαλκανίων και η εγκληματικότητα έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας, στις ιστορίες του instagram, κάθονται όλη τη νύχτα και όλη την ημέρα, δεν κοιμούνται, κολλημένοι στα μεγάλα κεφάλια. Ζηλεύουν τη ζωή τους, τους φίλους τους, τις δουλειές τους, το κορίτσι τους, το σπίτι τους, τις διακοπές τους, το αμάξι τους, τη φάτσα τους. Όλα τα ζηλεύουν, μέχρι και τη γραμματέα τουw, ακόμα και τα άρθρα που τους αφιερώνει το Tsipas Blog. Και όταν βρουν την παραμικρή ευκαιρία, για να κάνουν το λάθος, το μοιραίο, το μεγάλο! Δεν θα δείξουν προσμονή, θα το κάνουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βλέπε, λοιπόν, o Δημήτρης Φιντιρίκος τι έπαθε. Ενώ είχαμε Πάσχα, και ο ίδιος και η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα, είχαν ταξιδέψει πρώτα στη Σύρο και μετά στη Μύκονο. Το βράδυ της Δευτέρας, στις 9 το βράδυ, άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο του δευτέρου ορόφου στην τριώροφη βίλα του 37χρονου γνωστού επιχειρηματία στη Βούλα. Και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, εντόπισαν πέντε ρολόγια χειρός, μεγάλης αξίας, μεταξύ των οποίων και δυο rolex, τα οποία άρπαξαν.

Ενώ, μάλιστα, εκείνη την ώρα, η 22χρονη οικιακή βοηθός του, από την Γεωργία, που βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού. Έβαλα τα ουρλιαχτά, όταν αντίκρισε τον διαρρήκτη. Ωστόσο αυτός πρόλαβε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Απλά ακούστε τον ήχο για να καταλάβετε. Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας. Συγκλονίζει!


«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της και έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, το μεσημέρι της Τρίτης, μετά τη γνωστοποίηση της διάρρηξης στο σπίτι του.

dimi.png

Y.Γ Αν συνέβη αυτό στο υπέρ πολυτελές και με πρότυπη φύλαξη και κορυφαίους συναγερμούς σπίτι του κορυφαίου επιχειρηματία και αξιολόγου ανθρώπου, σκέψου εμένα που μένω στα Πατησιά – Καμπούλ. Θα μπουν, θα με κλέψουν και με σφάξουν ανενόχλητοι. Να μην έρθει η κακιά ώρα. Πάλι καλά που δεν πειράξανε την οικιακή βοηθό!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.