Μετά τις αργίες του Πάσχα, η επανεμφάνιση του Romeo

Romeo Club, o γνωστός νυχτερινός ναός της Παραλιακής. Πιο κοντά από ποτέ είναι η επανεμφάνισή του. Αυτή την Πέμπτη 20 Απριλίου, έχει δρομολογηθεί. 

Τι σημαίνει αυτό; Το πέρασμα σε μια νέα εποχή, με Νικηφόρο και Νίνο στην κορυφή. Και Χριστίνα Μηλιού, Ματίνα Ζάρα, στην ενισχυτική δύναμη. Θα σημάνει επίσης πως την Πέμπτη και το Σάββατο, θα είναι οι μέρες που θα παρουσιάσουν το παιχνίδι τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και άλλα πράγματα να μην ξεχάσω να πω. Η εικόνα στο νυχτερινό σπίτι της οικογένειας Γιγουρτάκη, στα πιο διάσημα της Αθήνας, και που πλέον έχει συμπαίκτες τον όμιλο μομέντουμ και την ομάδα του Voodoo. Θα είναι συναρπαστική, εμφανώς ανανεωμένη, μέσω και έξω. Θα ακολουθήσει τις γενικότερες εξελίξεις της γειτονιάς. θα γίνει έργο, σοβαρό έργο να λες καλύτερα. Και με πιθανότητες πολλές, να προσφερθούν στη φαντασία του κάθε εμπνευσμένου συγγραφέα, να τα αποτυπώσει σε βιβλία, που θα γραφτούν με χρυσά γράμματα.

Η αρχή της ιστορίας, την Πέμπτη το βράδυ.

Διαβάστε επίσης : Επικά έκλεισε ο κύκλος στο Voodoo, και επικά ετοιμάζεται να ανοίξει ο κύκλος στην παραλιακή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.