Στο φετινή Μύκονο, θα υπάρχει πολύ Skipper

Πάει κι αυτό το Πάσχα. Λάθος να κάνουμε προπόνηση στην αριθμητική, πόσοι επώνυμοι πήγαν στην Μύκονο, που ότι και να λένε, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο νησί. Ο έξυπνος, ο φιλοσοφημένος, αυτός που είναι του ψαξίματος, δεν προσέχει ότι προσέχουν οι άλλοι. Όχι. Αλλού στρέφει το βλέμμα του. Ψιτ, αναγνώστη! Ξέρουμε! Στην BSK Marine, κατασκευάστρια εταιρεία των σκαφών Skipper, που πλέον την υπολογίζουν μέχρι τις ΗΠΑ, έκανες focus.

Και στη Μύκονο θα υπάρχει, βέβαια. Η εικόνα της, όχι απλά να επιπλέει, έρωτα να κάνει στο νερό, απλά δεν υπάρχει. Σε μαγεύει. Τι θα πει είσαι 60 χρόνων; Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία σου. Με την Skipper είσαι 60 και κυκλοφορείς με την ενεργητικότητα του τριαντάρη. Ζεις απλά το σήμερα, γράφοντας το αύριο, το τι πρόκειται να σου συμβεί στο μέλλον, κοντινό και μακρινό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι επιχειρηματίες Φλώριος Ασυμομύτης και Δημήτρης Φιντιρίκος, δρομολόγησαν να υπάρχει στη Μύκονο. Οι εικόνες, που κυκλοφόρησαν στα social media, από την Πασχαλιάτικη βόλτα της. Και έρχεται το καλοκαίρι. Ετοιμαστείτε!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.