Ο Φλώριος, το «Bagatelle» και ο «βρώμικος πόλεμος» που δέχεται – Όμως δεν παίρνει από εκβιασμούς – Μιλάει με ονόματα και όχι με μισές αλήθειες

Μας είπε αρχικά για το διεθνούς φήμης εστιατόριο «Bagatelle», με βαθμολογία 10 στα 10. Αυτό που άνοιξε το νησί των ανέμων. Πως η μοναδική σχέση του, είναι αυτή που αφορά του εκμισθωτή του ακινήτου. Τίποτα άλλο. Πάει αυτό.

Και δεν άργησε καθόλου, να βάλει τα πράγματα στη θέση του, για δεύτερη φορά. Και προχώρησε σε αποκαλύψεις, σε μυστικά, πολύ πιο μεγάλα. Τα πιο μεγάλα. Ότι δεν παίρνει από εκβιασμούς. Τα λέει, τα γράφει, και τα υπογράφει με το όνομα του, Φλώριος Ασημομύτης. Δεν τα λέει αέρα πατέρα, το να τα έλεγε έτσι, δεν λέει τίποτα. θα ήταν στο Φλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος κάνει βρώμικο πόλεμο στον εν λόγω επιχειρηματία της Μυκόνου ; Ποιος γείτονας, ενώ κανονικά, δεν πρέπει να κουνάει το δάχτυλο του, ούτε καν καν μιλάει, στη μούγκα να είναι. Κι όμως, του ξηγιέται έτσι, στο καταγγελία μια, στο καταγγελία δύο, στο μόνο και συνεχώς καταγγελίες κάθε μέρα, κάθε βράδυ. Αλλά αβάσιμες και μαιμουδένιες. Τώρα, που η σεζόν η καλοκαιρινή ξεκίνησε. Και έχει αναπτύξει ταχύτητα μεγάλη, η πτήση το Bagatelle, στη θέση Βίδα, που του υπομισθώσει το ακίνητο.

Και αυτά δεν τα ισχυρίζεται το Τσίπας Μπλοκ, τα ισχυρίζεται ο Ασημομύτης.

Διαβάστε όλα όσα έγραψε από την σελίδα του στο facebook :

Αγαπητοί κύριοι,

Μιλώντας ως ιδιοκτήτης του όμορου ακινήτου του κυρίου Κουσαθανά στη θέση Βίδα, αλλά και ως γνωστός υπέρμαχος της νομιμότητας και της δικαιοσύνης, δημόσια καταδικάζω την επίθεση που έγινε εναντίον του, και ειδικότερα από τη στιγμή που είχα δεχθεί και εγώ παλιότερα επίθεση ως υπέρμαχος τις νομιμότητας .Πέραν του γεγονότος αυτού υπάρχουν και άλλες κατακριτέες τακτικές που ακολουθούνται και αναφέρομαι στην ίδια την οικογένεια Κουσαθανά. Είναι γνωστό το ότι μέλη της οικογένειας αλλά και του περιβάλλοντός αυτής, αρέσκονται στη δημιουργία κόντρας σε γείτονες παρόλο που δεν υπάρχει νομική και πραγματική βάση για την επιθετική τους στάση, μόνο ότι αυτοί οι ίδιοι αυθαιρετούν . Με τη λογική τους αυτή, όταν κάποιος νόμιμος όμορος γείτονας δραστηριοποιείται σε περιοχή που έχουν αναπτύξει κάποια από τις συνήθως παράνομες επιχειρήσεις τους,( στην Ελια ο γαμπρος τους χτιζει αυθαίρετα και καταγγέλει την όμορη νόμιμη επιχείρηση ,ο πεθερός έχει χτίσει 10 ξενοδοχεία αυθαίρετα και πριν ένα μήνα πέταγε τα σκατα στη θάλασσα και πλάκωσε τους υπαλλήλους τις δευαμ , στο μενουχην , στον πλατύ γιαλό στη βρύση , στο Μαραθι )τότε επιβάλουν έναν «πόλεμο» με ανυπόστατες κατηγορίες, εκβιασμούς και καταγγελίες δημιουργώντας χρονικά κωλύματα και οικονομικές ζημίες στις επιχειρήσεις αυτές και όχι μόνο.

Είναι γνωστό ότι την ίδια τακτική της επίθεσης τους αυτής έχουν ξεκινήσει από πέρυσι προς το ακίνητο που έχω υπομισθώσει στο Bagatelle, στη θέση Βίδα, όμορο του ξενοδοχείου Poseidon ιδιοκτησίας τους. Από τη στιγμή που νόμιμα και με όλες τις απαραίτητες άδειες ξεκίνησαν εργασίες στο ακίνητο, η οικογένεια κουσαθανά καταγγέλλει καθημερινά την όποια κίνηση, αναγκάζοντας μία καθόλα νόμιμη επιχείρηση να πρέπει να αποδείξει τα αυτονόητα και δέχεται συνεχώς ελέγχους που βεβαιώνεται η νομιμοτητα τις από κάθε Υπηρεσία.

Βεβαιώνω λοιπόν ότι το ακίνητο είναι το νομιμότερο του νησιού αφού έχει όλες τις απαραίτητες έγγραφες εγκρίσεις από Υπουργεία και Υπηρεσίες, πληροί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας και έχει όλες τις άδειες . Η εμμονική λοιπόν επίθεση που έχει εξαπολύσει η οικογένεια Κουσαθανά είναι αυτή που πολλάκις εφαρμόζουν μέλη της οικογένειας ενάντια στις νόμιμες επιχειρήσεις, παρόλο που πολλά από αυτά τα μέλη έχουν βεβαιωμένα πρόστιμα εκατομμυρίων στην Πολεοδομία για αυθαιρεσίες. Εκβιάζουν το δήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου καθημερινά και αυτοί με τη σειρά του εκβιάζουν την επιχείρηση όπως και πολλές επιχειρήσεις για την παράταση ωραρίου .( Έτσι έκαναν και παραμονες εκλογών όπου δημοσιοποίησαν φωτογραφιες με άσεμνο υλικό του δημάρχου στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ).

Είναι ανήκουστο ο παράνομος να κυνηγά τον νόμιμο . Η εμπιστοσύνη μου στην ελληνική δικαιοσύνη είναι σταθερή και σύντομα όλα θα φανούν. Θα αποδειχθεί ποιος είναι ποιος και ο κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του.

Φλωριος”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.