Ξεσκαρτάρισμα! Μόλις ξεκίνησε! Ετοιμαστείτε για πολύ βαρύ χειμώνα

Αλέξανδρος Κοψιάλης. Της γνωστής κατηγορίας. Της πασίγνωστης. Ό έχω την μεγαλύτερη δημοσιότητα, τις περισσότερες εντυπώσεις στο instagram και με αυτό, μου ανοίγουν όλες τις πόρτες. Και πανάκριβα δώρα δίνω και στα Backsatge του J2US ήμουν, και στο voice με θέλουν, και στις τηλεοπτικές ρεκλάμες, και σε φιλανθρωπικά δρώμενα, και όπου θες μέσα είμαι. Έφτασε μέχρι να ξεκινήσει νταραβέρι με τα αδέρφια Αντετοκούμπο, για να χαρίσουν διαμέρισμα, αξίας 100 χιλιάδων ευρώ, πλήρως επιπλωμένο, με θέα την Ακρόπολη.

Όμως το σκηνικό άλλαξε εντελώς. To καταλάβανε όλοι. Απίθανο να περάσει απαρατήρητο. Τι θέλω να πω; Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής, στον λογαριασμό των Antetokounbros στο Instagram, στο έργο πλέον θα είναι μόνο αυτοί : “Από εδώ και στο εξής το GIVEAWAY για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros. Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δυστυχία στον Κοψιάλη ήταν γιατί πήρε θέση στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Και κρίθηκε ένοχος, πως ενέργησε βλαπτικά. Το αν το έκανε ή δεν το έκανε, δεν το συζητάμε. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από την ουσία.

Η ουσία είναι πως ένας νέος κόσμος αναδύεται, ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο, με ότι μας είχε συνηθίσει. Και σε αυτόν, τους περισσοτέρους, που τους είχε με φανέλα βασικού και δεν τους άλλαζε με τίποτα, σχεδόν θεούς, θα τους στείλει να φύγουν. Αλλά πως να φύγουν; Με πηδηματάκια πιγκουϊνίστικα. Για να κάνουν παρέα με τους πιγκουίνους στην αρκτική.

Λέμε ξεσκαρτάρισμα. Μόλις ξεκίνησε. Ετοιμαστείτε για πολύ βαρύ χειμώνα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.