Βάλτε τώρα λεφτά !

Ομολογουμένως, είναι μια πολύ θελκτική γυναίκα, γεμάτη από τρομερές εμπειρίες και ιστορίες στην πορεία της. Η οποία, για να πούμε το πιο σημαντικό, πιστεύει πως κάτι έχει αξία, μόνο όταν αποκτάς με το σπαθί σου. Κάτι τέτοιο, φαίνεται από την παρατήρηση, ότι παρότι αρκετές φορές της δόθηκαν οι εύκολες λύσεις, να ανέβει στην πρώτη γραμμή. Όμως, δεν το έκανε. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ; Πως δεν είναι φτηνή, δεύτερη και ότι κάνει τα πάντα για να φανεί.

Ο λόγος για την σικάτη και μετρημένη -σε λόγια και κυρίως πράξεις- λαϊκή ερμηνεύτρια, από την Πάτρα, Βίβιαν Λέση, Η οποία, αν και όλα είναι παγωμένα στον πλανήτη της νύχτας, συνεχίζει να κάνει θόρυβο, φασαρία, το όνομα της. Και το λέμε, διότι, μαθαίνουμε πως ήδη έχει δεχτεί στα χέρια της, προτάσεις χειροπιαστές, με φόντο το καλοκαίρι, ώστε να κάνει εμφανίσεις σε Μύκονο, Ντουμπάι και Αυστραλία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τελικά, κάποιος πρέπει να σφυριξει στην πιάτσα της νύχτας, ότι «κοίταξε να δείτε, εδώ είναι η Λέση, πρόσεξε της σοβαρά, γιατί θα βγάλετε πολλά λεφτά» και η Λέση θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους. Βάλτε τώρα λεφτά !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.