Βρε, μπας και έχει δίκιο ο Τσίπας;

Λένα Ζευγαρά-Γιώργος Παπαδόπουλος

Στην χώρα που η επιτυχία θεωρείται ποινικό αδίκημα, υπάρχουν και οι μίζερες, οι κουτσομπόλες, οι στερημένες, οι αποτυχημένες, οι ατάλαντες που δεν έχουν να πουν καλό λόγο για κανέναν και για τίποτα.

Βλέπουν την Ζευγαρά να σκίζει στο “Tokyo”, δύο και σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις και τρεις φορές την εβδομάδα και τρώνε τα λυσσακά τους. Και δεν ξέρουν από πού να το πιάσουν. Δεν ξέρουν πώς να καλιαρντέψουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μόλις είδαν και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, να διασκεδάζει μαζί της, είπαν βρε, μπας και έχει δίκιο ο Τσίπας, που γράφει τόσα πολλά για αυτήν ;; Και δεν ξεκίνησε τώρα, όπως κάνουν οι περισσότεροι των “επώνυμων” και των “κοσμικών” site, αλλά και της τηλεόρασης. Αυτούς τους έβαλε στο παιχνίδι ο Βουτυράκος. Εγώ, που δεν έχω τέτοιου είδους «προχωρημένα» νταραβέρια μαζί του -κάποιοι σίγουρα θα πιστεύουν το εντελώς αντίθετο- από αρχές καλοκαιριού ασχολούμαι. Όταν κανείς δεν ήξερε ότι θα “κατέβει” Αθήνα. (Θυμηθείτε άρθρο της 20ης Ιουλίου)

Πολύ καλά έκανε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που πήγε “Tokyo” να την δει. Όλοι πολλοί κάναμε. Ο Κωνσταντίνος Κουφός, οι Droulias Brothers, o Θάνος Τζάνης, η Χριστίνα Παππά, ο Νίκος Κοκλώνης, ο Διονύσης Αλερτάς, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Σάσα Σταμάτη και άλλοι. Όλοι έπρεπε να πάνε. Οι πάντες. Και εννοώ τους πάντες. Για να μπορέσουν κι΄ αυτοί να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Αν αυτά που γράφω πατάνε στη γη ή απλώς ίσως να είναι επηρεασμένα από τις συζητήσεις, που δεν κρύβω ότι έχω με τον Γιάννη. Τον μεγάλο. Τον Βουτυράκο.

Αυτό που κάνει φέτος o εν λόγω τύπος στο Tokyo έχει εκνευρίσει πολύ κόσμο. Άλλους τους έχει προβληματίσει… Οι επιχειρηματίες της νύχτας τα έχουν χάσει. Βλέπουν την Ζευγαρά μόνη της και 5 μουσικούς να γεμίζει ένα χώρο 1000 ατόμων για δύο βραδιές την βδομάδα, όταν οι λεγόμενοι mega stars δεν μπορούν να μαζέψουν κόσμο για 2 βράδια. Είναι γνωστό πως τις Παρασκευές η πλειοψηφία των νυχτερινών κέντρων «κλαίει». Δίνουν απεγνωσμένα δωρεάν τραπέζια μέσω ραδιοφωνικών σταθμών και καλούν κόσμο – με όλα δωρεάν, για να δείξουν ότι έχουν πληρότητα.

Διαβάστε επίσης : Το μέταλλο της Ζευγαρά δεν είναι μόνο για ..δύο μέρες!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.