Το μέταλλο της Ζευγαρά δεν είναι μόνο για ..δύο μέρες!

Το μέταλλο της Ζευγαρά δεν είναι μόνο για ..δύο μέρες!

Ο τραγουδιστής κρίνεται στο γήπεδο. Όχι στα λόγια πριν ανέβει στη σκηνή. Και επάνω στη σκηνή φαίνεται η δυναμική του επιχειρηματία, αλλά και κατά πόσο ο τραγουδιστής είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα.

Κάτι άλλο. Στην πρεμιέρα του Tokyo, στις 4 Σεπτεμβρίου, η Λένα Ζευγαρά δημιούργησε μια λαοθάλασσα εκατοντάδων θαυμαστών της και όλοι πρόλαβαν να το πουν. Η τραγουδίστρια-φαινόμενο έδειξε ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Γιατί, παρακαλώ; Επειδή πέρυσι, σαν αυτές τις μέρες, βρισκόταν στο Βόλο. Για αυτό!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν θέλει άλλο. Έλαβε υπόψη του, ο Γιάννης Βουτυράκος, ότι το μαγαζί του (Tokyo) είναι ήδη sold out για τον επόμενο μήνα. Άρα, η Λένα Ζευγαρά έχει ισχυρή δυναμική. Το οποίο στη συνέχεια θα επιχειρηθεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Και ο λέγων τούτο δεν αμειφθήσεται.

Σίγουρα, ο Βουτυράκος νιώθει δικαιωμένος από την προέλευση του κόσμου, μα απ’ όλα περισσότερο από τον τζίρο, που κάνει μέχρι ώρας. Αυτό του φτάνει για να πάρει την απόφαση να «ανοίξει» επιπλέον και κάποιες πολύ συγκεκριμένες, επιλεκτικές Κυριακές – όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Tsipasblog.gr.

Αναμενόμενη εξέλιξη. Στο γήπεδο είδε τα… σημάδια, τα πολλά βήματα πρόοδου της Ζευγαρά, ότι άρχισε να γίνεται παίκτρια πρωτοκλασσάτη.

Διαβάστε ακόμα : Έκανε το χατήρι του Light

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.