Είναι επίσημο

Κέρδισε το μεγάλο στοίχημα το Mezzo Athens Party Stage, λέει το Τσίπας Μπλοκ. Είναι έτσι. Όλοι το είδαν. Κανείς δεν το αμφισβητεί από την νυχτερινή γη. Επειδή η συγκεκριμένη ομάδα, μπορεί να μην έχει την τεράστια εμπειρία, όμως ψάχνεται, ψάχνεται διαρκώς. Αυτές οι ομάδες θα επιβιώσουν. Επίσης, επειδή η Πέγκυ είναι αυτή που είναι, από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες λαϊκές τραγουδίστριες της γενιάς της. Κι επειδή η πρώτη τους συνύπαρξη πήγε περίφημα, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η δράση τον χειμώνα. Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό. Το επιβεβαίωσαν στο τελευταίο ματς του Σαββάτου. Αυτό είναι το θέμα.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎terzis.alex terzis.alex6w alex 6ώρ. … MEZZO ATHENS Κάτι απο το χθεσινό μας closing مم Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο Ευχαριστώ θερμά την ομαδάρα μου.. Αρχές Οκτώβρη κοντά σας ξανά με @peggyzina_official‎"‎‎
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.